Mit tennétek ilyen szituációban? Barátság, csaj.
Figyelt kérdés
Korosztály az ilyen 16-18 év.
Hogy érthető legyen van egy társaság (barátság mondjuk) amibe benne vagyok. Csak fiúk volt eddig, vagy néha 1-2 normális csaj aki oda illett, de ők is ritkán.
Most viszont nem tudom miért, de érkezett egy csaj aki egy kis ge*i, folyamatosan a feszültséget generálja és szerintem még élvezi is hogy a társaság nagy része simepli őt. És így elrontja a társaságot meg mindent. A társaság többi tagja nem veszi észre hogy mire megy ki a játék, csak simpeskednek mert első csaj aki normálisan néz ki és hozzájuk szólt.
szept. 27. 20:51
2/3 anonim válasza:
El fog múlni, "5 perc hírnév", egy idő után unalmas lesz a csaj vagy kever valami akkora szart hogy az egész társaság kiutálja
3/3 anonim válasza:
Mivel generálja a feszültséget? Egyébként tenni szerintem jelenleg semmit nem tudsz. Ha nagy szarkavaró és jól is néz ki, akkor hiába van igazad, te jönnél ki rosszúl belőle ha ellene lépsz. Inkább várd meg csendben és bölcsen amíg egy hatalmasat hibázik, na és akkor jöhetsz elő a valósággal te is. A korábbi ügyekkel stb. Bár nem biztos hogy kell neked egy ilyen ellenség, máshol is alád tehet. De egyetértek 2-essel hogy a kivárás a jó taktika itt. Legfeljebb addig aki nagyon ostoba nálatok az leírja magát teljesen, meg lemorzsolódik majd a csajjal együtt a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!