Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondolnátok az ilyen...

Mit gondolnátok az ilyen barátról?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, van (volt?) egy lány barátom. Több éve ismerem. Mindent megbeszéltünk, tudtam róla kb mindent és fordítva is. Kb 1 hete még írogattunk, semmi baja nem volt, nevetgéltünk. Azóta viszont minden előjel nélkül egyik napról a másikra teljesen elérhetetlen, ha írok neki megnézi de semmire nem reagál. Nem egy suliba járunk már, személyesen ritkán találkozunk, de eddig szinte minden nap beszéltünk.

Mit gondoltok erről?

Az bánt csak, hogy ha nem akar velem már barátkozni miért nem mondta meg? Vagy, hogy mi a baja? E helyett eldobott mint egy üres csoki papírt, egy szemetet.

jan. 13. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha futó ismerősről lenne szó, vagy egy romantikus ismerkedés elejéről, azt mondanám, hagyd a fenébe, valószínűleg nem érdekled, de közeli barát esetén más a szitu. Én megírnám neki őszintén, hogy aggódom, ha van esetleg vmi olyan problémája, amiről nem akar beszélni, akkor nem kötelező, de valami életjelet adjon magáról. Ezt így szebben megfogalmazva. Ha elvileg semmire nem sértődhetett meg, és eddig mindig érdeklődő volt, akkor nyomós oknak kell lennie, és nem könyvelném el úgy, hogy hirtelen megunt, tehát, inkább aggódnék, hogy történt vele valami durva, amiről nem mer/akar beszélni.
jan. 13. 20:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok még neki. Mást nem tudok. Csak találgatok én is.
jan. 13. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdezted tőle, hogy mi történt?
jan. 14. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Ne kérdezz semmit, hagyd a fenébe! Nem éri meg idegeskedni miatta!
jan. 15. 07:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Kerestem, válaszolt. Azt mondja semmi baja, tanult, pihent. Este írt többet, úgy ahogy szokott. Aztán megint eltűnt 2. napja. Azt mondta pedig írni fog.
jan. 16. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Megunt és még csak nem is egyenes ezzel kapcsolatban. Van a lassú lekoptatás, a slow fade, na kb ez is valami hasonlónak tűnik. Vagy nem mond igazat hogy semmi baja, és akkor milyen barát, bizalmas ez? Vagy tényleg megunt és így koptat le szép lassan. Sőt ilyenkor ezeknek még az lenne a legkönnyebb, sőt sok esetben elvárás, hogy "vedd észre magad" és "ne zaklasd". Okádék hogy mivé tették a modernkori trendek az emberi kapcsolatokat.
jan. 16. 21:13
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Mikor írtam neki mi baja, velem van valami akkor utána tök normális volt, mint régen. Több mint 1 órát dumáltunk. Kérdezte mi van velem, mesélte vele mi történt. Beszéltünk valamiről mondta másnap ír, hogy mi lett.

Másnap megint nem írt. Én írtam rá, válaszolt, de már megint nem úgy mint szokott. 1-2 szavakkal. Tényleg nem tudom már mit gondoljak. Nem tudok rajt kiigazodni.

jan. 17. 17:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet egy barátot megunni? Nekem ilyen eszemben sem lenne. Meg most is mondott el még “titkosabb” dolgokat is.
jan. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!