Mit gondolnátok ha ilyen osztálytársatok lenne?
Azt, hogy ő a szociális hálóját már kialakította saját magának és elégedett vele, ezért nem szeretné bővíteni.
Elfogadnám és nem gondolkodnék róla.
Mindenki élje úgy az kis életét ahogyan az neki boldogságot okoz, ne a környezetének próbáljon megfelelni és szarja le ki mit gondol róla. Ha ő igazán jól érzi magát a minden napokban, akkor jól csinálja amit csinál, bárki bármit is gondoljon róla.
5, te sem lehetsz különb, ha szerinted rendben van másokkal okádék bunkó módon bánni.
Nekem is megvan a saját szociális hálóm, nem vagyok nyitott új barátságokra pl, de ettől még normális és kedves vagyok mindenkihez a környezetemben.
Vagy csak jobban ismerem az emberek működését.
Itt nincs semmi probléma, a kérdező önbizalom hiányát és kisebbségi érzését leszámítva.
- Nem mindenki tolja a birka stílust, vannak akik mindenáron be akarnak illeszkedni a lánycsoportba, vannak akik nem, mert meg van a saját körük.
A fiúkkal jól elvan, gondolom a zárt lánycsoport pedig azt várja hogy "becsicskuljon" közéjük, mert csak.
A lányok szörnyűek tudnak lenni egymással, a legtöbb ilyen lánycsoport folyamatos "trónok harcát" tol, intrikáznak, ármánykodnak, összefognak az ellen aki épp nincs ott, fondorkodnak ...
A munkahelyeimen is ezt figyeltem meg, a pasik jól elvannak egymással a nők meg ölik egymást a semmiért ha kell ha nem.
Ő nem szeretne ebben részt venni, én megértem.
Mondjuk a mostani közeg amiben dolgozom az szuper jó, de rájuk is szólok ha ilyet tapasztalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!