Ti mit gondolnatok /ereznetek, ha legjobb baratotok meghivnq kozos baratotokat, aki osztalytarsa magahoz, de neked nen szol?
De, 1, itt az a lényeg, hogy nem tudott a kérdező erről.
És nekem ez biztos nagyon szarul esne, mert legjobb barátként, mindent elmondunk egymásnak, és ha ilyesmiről nem szól, akkor már baj van.
Szegénykém :(
Biztos nagyon szarul esik... Szerintem most ülj le vele, és beszéljétek meg a dolgot.
Esetleg kezdhetnéd azzal, hogy mondja el, ha valami problémája van veled, mért viselkedik ilyen bunkón. Utána már jöhet, hogy téged mi zavar
Szerintem meg nem kell mindent túlreagálni. Nem jó az ha túlságosan ráakaszkodsz valakire, tiszteletben kell tartani a szabadságát. Nem várhatod el hogy állandóan beszámoljon róla mikor kivel épp mit csinál. Mikor találkoztatok utoljára?
Ha rendszeresen lemondaná a találkozókat mindenféle kifogást keresve, másokkal meg vidáman találkozgatna az valóban nincs rendben. De az hogy egy ideig más emberekre is helyez hangsúlyt nem róható fel neki...
Beszélj vele, mond meg neki találkozni szeretnél vele már nagyon, vagy hogy gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!