Ha “régen” (pl negyedéve) látott barátod úgy üdvözöl, hogy megölel téged és azt mondja, hogy hiányoztál neki. Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
És mindezt fiú lány barátság alatt?
Túlgondolnátok, vagy valami más férfiak/fiúk?
Lány vagyok!
2023. máj. 12. 13:27
1/6 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy hiányoztam neki.
2/6 anonim válasza:
Maximum kézfogás, ölelés nélkül:) mivel barát, és igen örülnék.
Az idők változnak, de az öröm az örök:)
3/6 anonim válasza:
2+ Aki ismer az tudja, hogy nem engedem magam ellenkező neműnek ölelgetni.
4/6 A kérdező kommentje:
#2 #3 És miért nem? :)
Kifejtenétek?
2023. máj. 12. 13:59
5/6 anonim válasza:
Kedves gesztus tőle és valószínűleg őszintén is mondta. Mint egy barát. Nem kell ebbe többet bele gondolni.
Ha nagyon akar ezek után valamit esetleg, az úgyis kifog derülni, tudatodra fogja adni.
6/6 anonim válasza:
Anno fiú barátaimmal napi szinten megöleltük egymást köszönésképpen. Ebbe nincs semmi furcsa, ki mit szokott meg. Én nem gondolnék bele többet.
volt akit évek óta nem láttam, buszon találkoztunk és megöleltük egymást. Se előtte, se utána nem voltak egymás iránt komolyabb érzéseink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!