Lányok, nők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a legjobb férfi barátotok bekamerázta a fürdőszobátokat és készített rólatok meztelen videót?
Figyelt kérdés
ma 12:58
11/20 anonim válasza:
Pont annyira veretném meg a kevésbé jó, de hasznos kopasz barátaimmal, hogy ne legyen mivel kitörölnie a fenekét.
12/20 anonim válasza:
Feljelenteném. Nem érdekel, hogy a legjobb barátom(nak hittem... mert egy igaz barát nem csinál ilyet, hogy a tudtom nélkül, a személyiségi jogaimat sértve lekameráz meztelenül).
14/20 anonim válasza:
Már nem lenne a barátom és feljelentést tennék a rendőrségen, illetve kérném a tavoltartast.
15/20 A kérdező kommentje:
Csak elméleti kérdés volt pusztán. Van egy nagyon jó barátnőm, csak barát semmi több. Többször előkerült ez a téma, hogy szégyellős, melltartóban és bikiniben mutatta csak meg magát. Gondoltam, itt anonim megkérdezem, hogy a válaszolók egy ilyen extrém esetben hogy reagálnának.
ma 16:34
16/20 anonim válasza:
Aha persze, valaki szégyenlős és neked az jut elsőre eszedbe, hogy bekamerázod a fürdőt.
Persze elméletben csak. 😅😅😅
18/20 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de mi az, hogy egy barátnő (aki barát nem több - te írtad) "csak bugyiban meg melltartóban mutatta meg magát"? Valójában még ennyihez sincs közöd, nem hogy még többhöz.
Nyáron ha strandra mentek, ott nyilván láthatod fürdőruhában, de ez a maximum. Te jó ég, mik jutnak eszedbe, basszus.... én elhajtanálak már a gondolatára is annak, amit a kérdésben feltettél.
19/20 anonim válasza:
Nem tudom, milyen közegből jöttetek, ahol a melltartó meg a bikini az "csak" kategória barátok között. Én az azonos nemű barátnőim között sem ollegetem magam meztelenül, nemhogy vmi kangörcsös "barát" előtt.
20/20 anonim válasza:
Feljelenteném, és, mivel férjem és öcsém is van, és egyikük sem az a higgadt típus, szét is vernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!