Jöttél már zavarba másik férfi meztelen látványától? Mi történt pontosan?
Figyelt kérdés
ma 20:05
5/7 anonim válasza:
Osztálykiránduláson. Hárman voltunk egy szobában, mindenki kint volt, beszaladtam vécére (minden szobához külön vécé tartozott). Még gondoltam is rá, hogy valaki lehet bent, kopogtam, senki nem szól, a villany lekapcsolva. Benyitok, erre az osztálytársam ott áll teljesen meztelenül és a telefonján játszik a vaksötétben. Hirtelen vissza is csuktam az ajtót, hogy bocsi. Persze így utólag nem kellett volna kellemetlenül éreznem magam, de hirtelen kellemetlen volt hogy rányitottam a meztelen osztálytársamra.
6/7 anonim válasza:
Háromszor szexeltem pasikkal,kíváncsiságból,láttam őket meztelen,de hát ez volt a cél...
7/7 anonim válasza:
Zavarba? Nem igazán... inkább az undor szokott elfogni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!