Hihető, hogy megcsinálta ezt a kihívast?
Ismeritek a "juss el meztelenül A-ból, B-be kihívást?
Aki nem ismerné, az a lényege, hogy éjjel a városban el kell jutni egy bizonyos pontból, egy bizonyos pontra. Minél messzebb annál jobb.
Egy barátnőm elmondása szerint megcsinálta, hogy Budapesten egy éjjel elment Lime rollerel a metróig, metróval a déli pályaudvarra, onnan meg vonattal egy vidéki városba. Kalauz nem volt az éjjeli vonaton. Hihető a sztorija, vagy csak kamuzik?
Közületek megcsinálta már valaki ezt a kihívást? Aki igen, az milyen messze jutott?
1-es vagyok, jó ez vicc volt, de szívesen megnéznék egy pucér csajt a metrón vagy a vonaton.
De mondjuk már elég hideg van, aztán a közterületi térfigyelő kamerán hamarabb kiszúrná valamelyik hatóság és kimenne egy járőr. Aki valószínűleg mentális gondok miatt mentőt hívna rá. Tehát ekkora távot, tök pucéran megtenni ma Magyarországon? Aligha.
Gondolom akik nézik a térfigyelőket, nem azzal van elfoglalva, hogy kiküldjön egy járőrt, inkább röhög egyet vagy csámcsog ő is rajta. Igazából nem árt vele senkinek.
Éjjeli metrón, vonaton én is utaztam, teljesen üres volt a vagon, s az állomás is full kihalt volt. Lime rolleren meglátja valaki, akkor is max megnézi, azt jól van.
Ettől függetlenül lehet csak kamuzik.
De a kihívás teljesítése nem lehetetlen.
"Kalauz nem volt az éjjeli vonaton."
Minden személyszállító vonaton van jegyvizsgáló, anélkül el sem indulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!