Hetero lányok, láttátok már valamelyik barátnőtöket meztelenül?
Figyelt kérdés
Hogy történt az eset? Hogyan reagáltatok rá ti, és hogyan a barátnőtök? A többség gondolom, valamennyire inkább kínosan, mint meglepetten.2023. aug. 11. 13:15
1/9 anonim válasza:
Mi a franc ez a kérdés, igen persze és hogy kellett volna reagálni? Gyakran is öltözünk egymás előtt, főleg olyanok akik edzésekre is járnak mindegy milyenre, most erre vernéd ki?
2/9 anonim válasza:
#1 tetszik a látvány öltözés közben? szoktad nézni a többiek formáit?
4/9 anonim válasza:
Igen, több barátnőmet is láttam több különböző helyzetben, és sose volt kínos, legtöbbször vagy vicces volt (például éjszakai meztelen fürdőzés a tengerben, vagy érdektelen (például öltözőben meglátjuk egymást). Nincs ebben semmi durva, pláne nem szexuális jellegű.
5/9 Sunshinedoll válasza:
Teljesen meztelenül egyszerre nem, max a részeket külön-külön igen pl. öltözködés közben, de mi a barátnőimmel nem szoktunk egymás előtt pucérkodni indokolatlanul, olyan helyzetben meg nem voltam velük, hogy nemtom egyszerre mindent lássak pl. öltözőben vagy ilyesmi. Számomra nagyon fura, ha valaki a barátai előtt meztelenkedik.
6/9 anonim válasza:
Többször láttam barátnőmet, havernőmet is, együtt nyaralás során (volt éjszakai fürdőzés vagy pl. egy olyan nyaraló, ahol vagy 15-en voltunk egy 2 szobás házra, sátraztunk és az udvari zuhanyzóban zuhanyoztunk, de nekünk ilyen hippi baráti körünk volt a 20-as éveinkben, több fiú barátomat, haveromat is láttam meztelenül) vagy edzés előtt az öltözőben. Nem emlékszem rá, hogy bármelyikőjük is nagyon szégyenlős lett volna, én abszolút nem vagyok az.
7/9 anonim válasza:
Láttam már elég sok barátnőmet meztelenül. Régen például edzések után mindig lezuhanyoztunk a közös tusolóban ott szinte egymás előtt meztelenkedtünk.
De van olyan barátnőm aki otthon nyáron főleg állandóan meztelenkedik. Sokszor amikor felcsöngetek hozzá csak kiabál hogy menjek be mert nyitva a kapu, és nem jön ki mert meztelen. Az hogy én átmegyek hozzá nem zavarja nem fog azért felöltözni, én meg megszoktam hogy Ő ilyen és mindig meztelenül van otthon főleg ilyen melegbe.
8/9 anonim válasza:
Igen es? Ok is engem. Egymas elott miert szegyeloskodni?
9/9 anonim válasza:
Igen láttam őket. A koliban együtt megyünk tusolni a közös részben. Csapattársaimat is láttam már meztelenül és volt akit lehajolni is láttam így. Nincs ebben semmi extra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!