Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hetero lányok, láttátok már...

Hetero lányok, láttátok már valamelyik barátnőtöket meztelenül?

Figyelt kérdés
Hogy történt az eset? Hogyan reagáltatok rá ti, és hogyan a barátnőtök? A többség gondolom, valamennyire inkább kínosan, mint meglepetten.

2023. aug. 11. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mi a franc ez a kérdés, igen persze és hogy kellett volna reagálni? Gyakran is öltözünk egymás előtt, főleg olyanok akik edzésekre is járnak mindegy milyenre, most erre vernéd ki?
2023. aug. 11. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
#1 tetszik a látvány öltözés közben? szoktad nézni a többiek formáit?
2023. aug. 11. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindet láttam. És?
2023. aug. 11. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több barátnőmet is láttam több különböző helyzetben, és sose volt kínos, legtöbbször vagy vicces volt (például éjszakai meztelen fürdőzés a tengerben, vagy érdektelen (például öltözőben meglátjuk egymást). Nincs ebben semmi durva, pláne nem szexuális jellegű.
2023. aug. 11. 14:00
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Teljesen meztelenül egyszerre nem, max a részeket külön-külön igen pl. öltözködés közben, de mi a barátnőimmel nem szoktunk egymás előtt pucérkodni indokolatlanul, olyan helyzetben meg nem voltam velük, hogy nemtom egyszerre mindent lássak pl. öltözőben vagy ilyesmi. Számomra nagyon fura, ha valaki a barátai előtt meztelenkedik.
2023. aug. 11. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Többször láttam barátnőmet, havernőmet is, együtt nyaralás során (volt éjszakai fürdőzés vagy pl. egy olyan nyaraló, ahol vagy 15-en voltunk egy 2 szobás házra, sátraztunk és az udvari zuhanyzóban zuhanyoztunk, de nekünk ilyen hippi baráti körünk volt a 20-as éveinkben, több fiú barátomat, haveromat is láttam meztelenül) vagy edzés előtt az öltözőben. Nem emlékszem rá, hogy bármelyikőjük is nagyon szégyenlős lett volna, én abszolút nem vagyok az.
2023. aug. 11. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már elég sok barátnőmet meztelenül. Régen például edzések után mindig lezuhanyoztunk a közös tusolóban ott szinte egymás előtt meztelenkedtünk.

De van olyan barátnőm aki otthon nyáron főleg állandóan meztelenkedik. Sokszor amikor felcsöngetek hozzá csak kiabál hogy menjek be mert nyitva a kapu, és nem jön ki mert meztelen. Az hogy én átmegyek hozzá nem zavarja nem fog azért felöltözni, én meg megszoktam hogy Ő ilyen és mindig meztelenül van otthon főleg ilyen melegbe.

2023. aug. 13. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen es? Ok is engem. Egymas elott miert szegyeloskodni?
2023. szept. 7. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen láttam őket. A koliban együtt megyünk tusolni a közös részben. Csapattársaimat is láttam már meztelenül és volt akit lehajolni is láttam így. Nincs ebben semmi extra.
2023. szept. 28. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!