Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet találni lányokat,...

Hol lehet találni lányokat, akik játszanak videójátékokkal és barátkoznának más lányokkal?

Figyelt kérdés
Most itt jöhet az egyértelmű válasz, hogy hát játékokban, de én magam is lány vagyok és nem nagyon szoktuk ott nyiltan vállalni,hogy lányok vagyunk. :) Egyszerűen fizikailag nem találok lányokat, akik barátkoznának és ilyen érdeklődésűek. Fiúkkal szoktam barátkozni, de ugyanaz a séma. Elhitetik, hogy barátkozni akarnak, aztán megpróbálnak rádnyomulni és végül feladják és közlik, hogy nincs is fiú-lány barátság. Szóval ha valaki tud egy módszert, vagy akár itt van olyan lány, akit ez érdekelne, akkor ne habozzatok. 24/L
tegnap 14:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
Játék közben chat?
tegnap 14:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Írjam be, hogy vannak-e itt magyar lányok, akik szeretnének barátkozni? :) Egyrészt ez a kettő így együtt nem túl gyakori, másrészt játék közben nem feltétlen akarnak emberek csak úgy barátkozni vagy épp chatelni.
tegnap 14:46
 3/12 anonim válasza:
Pontosan erre.Vagy a játék fórum oldalán elkezdesz beszélgetni.Kb ennyi.
tegnap 14:57
 4/12 he84 válasza:
Én ilyen vagyok kérdező, nőként szeretek számítógépes játékokkal játszani már gyerekkorom óta, az egyik hobbim. Élőben most csak emiatt nem barátköznék, ne haragudj. De priviben írhatsz rám itt, ha esetleg szeretnél és beszélgethetünk néha arról, hogy te milyeneket szeretsz és én milyeneket, hátha van közös is. Aztán majd kiderül. Általában 2-3 naponta nézek ide fel, néha gyakrabban, néha ritkábban. Csak hogy tudd, ha esetleg nem hamar válaszolok, hogy nem szó nélküli lelépés. Ilyet én nem szoktam csinálni, hanem normális stílusban közlöm az illetővl, ha úgy van.
tegnap 15:03
 5/12 anonim válasza:

Milyen játékok érdekelnek?

Amúgy igen ebbe én is belefutottam sokszor.

tegnap 15:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van olyan műfaj, amit még ne próbáltam volna fps-től a horroron keresztül az mmorpg-ig. :) Főként most a co-op meg többjátékos játékok érdekelnének, csak ehhez ugye kellene hát...játékos.
tegnap 17:22
 7/12 anonim válasza:

ha van valami jo játékod játszhatunk

F

tegnap 18:27
 8/12 anonim válasza:
5 vagyok én fps-t játszottam főleg, már hónapok óta nem játszottam pont a pasik miatt. Általában addig vagyok nekik jó játékostárs, amíg nem tudják, hogy nő vagyok, addig kezeltek egyenrangú játékosként, onnan meg ahogy írtad te is.
tegnap 18:32
 9/12 anonim válasza:
Én pont egy olyan játékkal játszom ahol 99% lányok vannak. A legtöbben nem is tudják hogy én nem vagyok az, meg amúgy nem is szabad elmondani (se a neved, se a korod, se semmilyen személyes adatot, tiltja a szabályzat és chat bant kapsz). Egész jóba lettem pár lánnyal, jól megvagyunk és természetesen csak barátság. Létezik fiú-lány barátság, csak sokan nem az agyukkal gondolkodnak, hanem... Inkább nem folytatom.
tegnap 18:36
 10/12 TheBlackWraith válasza:
Discord szervereken lehet keresgélni, talán facebookos csoportokban is.
tegnap 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!