Miért nem tudom már 29 évesen követni, hogy mik a legújabb zenék, okostelefonok, videojátékok stb?
Mert nem akarod, gondolom azért. Én 33 évesen is tudom ezeket követni, mert engem érdekelnek, a mobiltelefonok egy fokkal kevésbé, de van egy techcsatorna Youtubeon, amit szoktam nézni, így kb képben vagyok. A zene meg a videojátékok meg a hobbijaim közé tartoznak - bár a zene nem annyira hobbi, hanem passzív tevékenység vagy nem tudom, minek hívjam, meló meg útközben hallgatok mindig valamit, és szeretek újdonságokat találni, nem mindig ugyanazt az x zenét hallgatni.
Ha téged ezek nem érdekelnek, nem kötelező képben lenni mindennel.
Mert totál érdektelenek. Kb 10 éve nincs értelmes zene. Mondanivaló zéró, semmi új. Dallam csak ismétlés. Elkorcsosult szar az egész.
Elmúlt kb 8 évben totálisan stabilizálódott az okostelefon piac is. Egy fekete kijelző, lekerekített éleg, lényegében egyetlen stadard méretben... kicsit gyorsabb proci, kicsit jobb kamera, de nincs már újdonség bennük. Mehveszed az újabbat, mert a régi már lassú.
Játékk meg mééég nagyobb válságban vannak. Zéééró újdonság, ráadásul a játékok nagytöbbsége félkészen kerül kiadásra. 1-2 év kell a megkjelenéstől, hogy játszható legyen, bármi, és azok is retek unalmasak, 20 éve kitaláltak már mindent...
Ugye ez a battle royale volt egy nagyobb újítás forrnite, pubg, warzone és a többi. Nem is véletlen, hogy nagy a közönségük ezeknek még most is, de nincs semmi új, amit ne játszottál volna mát ki más köntösben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!