Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A GTA 5 játékot vagy a GTA 4...

A GTA 5 játékot vagy a GTA 4 játékot le lehet tölteni androidra?

Figyelt kérdés

Láttam egy csomó videót neten amiben android és Iphone telefonra letöltik és játszanak is vele nem hinném hogy Fake lenne.

De létezik androidra GTA5 vagy GTA4?

2018. márc. 21. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
google kereső első találat szívesen [link]
2018. márc. 21. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy vannak ilyen külföldi oldalak Ahol le lehet tölteni a Apot, de ezek csak vírusos reklámok tönkre teszik a telefont ezeket csak azért hozták létre hogy emelt díjas sms-ket és vírusos reklámokal tegyék tönkre a telefont.
2018. márc. 21. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy GTA5 nincsen telefonra. Egyrész azért, mert írtó nagy lenne a hardware igénye telefonhoz képest, illetve nagyon sok helyet foglalna. Mai telefonok még nem igen képesek a futtatására.

A videók YouTube-n, azok csak képernyő tükrözések. Vagyis van egy számútógépük amin megy a GTA5, és annak a képét átviszik/tükrözik a telefonra. Gyakorlatilag monitornak használják a telefonjukat.

Már énis kipróbáltam azt, működik is, de ha már van egy gépem amin megy a GTA5, akkor miért nyomorogjak egy kis telefon kijelzőjén?

Egyébként ha érdekel, én az nvidia segítségével tükröztem a telefonomra, bár már nem tudom mi volt ennek a neve. A GPU-hoz letöltött driver-ben lehetett ezt beállítani.

2018. márc. 21. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
GTA: San Andreas a legutolsó GTA játék, ami mobilon elérhető jelenleg. a IV. és V. rész nem elérhető mobilon.
2018. márc. 21. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit az első válaszoló linkelt az egy mod az androidos San Andreashoz, ami néhány textúrát kicserél a GTA V -ösre.
2018. márc. 21. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha így haladnak a telefonok fejlesztésével akkor nemsoká lesz Gta 5 is telefonra...de minek ?! :D
2018. márc. 21. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!