Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet találni lányokat,...

Hol lehet találni lányokat, akik játszanak videójátékokkal és barátkoznának más lányokkal?

Figyelt kérdés
Most itt jöhet az egyértelmű válasz, hogy hát játékokban, de én magam is lány vagyok és nem nagyon szoktuk ott nyiltan vállalni,hogy lányok vagyunk. :) Egyszerűen fizikailag nem találok lányokat, akik barátkoznának és ilyen érdeklődésűek. Fiúkkal szoktam barátkozni, de ugyanaz a séma. Elhitetik, hogy barátkozni akarnak, aztán megpróbálnak rádnyomulni és végül feladják és közlik, hogy nincs is fiú-lány barátság. Szóval ha valaki tud egy módszert, vagy akár itt van olyan lány, akit ez érdekelne, akkor ne habozzatok. 24/L
tegnap 14:16
1 2
 11/19 anonim válasza:
Na jólvan, gyertek minecraftozni ;)
tegnap 21:58
 12/19 anonim válasza:
Akarok csinálni egy Minecraft szervert úgy is kell a játékos akkor játszhatunk ha van kedved.
tegnap 22:39
 13/19 anonim válasza:

Let's go.

Milyen szervert?

ma 07:47
 14/19 anonim válasza:
Azért a csajosabb avatárokból, vagy beszédstílusból lehet következtetni. Igaz, sokan valóban elrejtik a valódi nemüket, mert elsődlegesen játszani vannak fent, nem pedig ismerkedni, vagy az idióta simpeket elviselni. Ez már 10-15 éve is így volt, minden női játékosnál volt 1-2 aktuális "barátkozós" (általában ultra béna, sőt akár az adott játékot utáló!) utánfutó. Én amúgy nem is értettem, hogy azon túl hogy az egóját hízlalja, miért nem koptatják le az ilyeneket. Idegesítő is, béna is, a valódi jó játékos ismerősöket is csak elmarják a lánytól, hiszen ki akar egy béna, minden játékot elrontó, sőt a csaj figyelmét játék közben is drámával elterelő hülyével közösködni. Folyamatos rossz élmény van ha ilyen noobok keverednek be a partyba, állandó jelleggel. A loss szériákról nem is szólva. Szóval ha van itt olyan lány aki nekem erre válaszolna, hogy miért vannak ezek a béna utánfutók a nyakukon mégis, akkor azt nagyon szívesen meghallgatnám, ennyi év távlatából :D Névtelen fórum, nyugodtan lehet végre őszintén is megírni!
ma 15:22
 15/19 anonim válasza:
Mert levakarhatatlanok, és isten királynak hiszik magukat. Csak a tiltás használ náluk. De tényleg.
ma 15:25
 16/19 anonim válasza:
Egyébként ha már gaming a téma és a nemek viszonya ingame, azért csak meg kéne csillantsam az érme másik oldalát is :D Hogy én már azokat a férfi játékosokat is megértem, akik úgy kerülik a női játékosokat, mint a tüzet. Láttam én is párszor, hogy a fix brigádba bekeveredett, vagy behozott valaki egy női játékost, és akkor mennyire megtört az összhang, leromlott a teljesítmény. Egymással rivalizáltak vagy oltogatták egymást, a játék szabályait se nézve hogy mi optimális és mi nem, erőn felül a csaj játékost figyelték és segítették, meg mindenféle kis klikkek, párok, esetleg szerelmi háromszögek alakultak ki, amik többnyire csak a morált rombolták, lévén csapatjáték. Ha meg két női játékos is volt bent, akkor még több intrika született, mert akár egymást is fúrták, ki legyen a népszerűbb. Vagy amikor a figyelmet vitte el, hogy a nő miatt drámázás alakult ki a játék közben. Hát még ha direkt valami kavarós, hazudozó, játszmázós volt az adott nő, akkor tudta igazán szétverni a csoportot. Szóval ilyen is van :) De akiknek tényleg maga a játék az elsődleges, azoknak bizony respekt.
ma 15:28
 17/19 anonim válasza:
15 jó, de ezeket a noobokat direkt hívta mindig a csaj is játszani. Meg hogy ne legyünk már olyanok vele, meg hogyha nem hívná megsértődne. Most hogy egy istenbarma simpelő noob a világ másik feléről mondjuk indiából mániákus módon ráakaszkodik a lányra, kit érdekel? :D Van ezekből annyi mint a szemét, és kb annyit is érnek. Főleg hogy nem is azért csinálja mert hogy az adott lány, hanem bárkivel eljátszaná, csak mert lány. Mi ez hogy meg ne sértődjön? Vagy most tényleg ekkora pluszt adott neki, hogy ennyire látványosan nyalt neki? Mert ha még jól játszana megérteném, de így?
ma 15:30
 18/19 anonim válasza:
15 vagyok. Nőként én se értem nyugi. Nekem is volt olyan, aki így ragadt rám, ahogy leírtátok a két ezelőtti kommentben, és ha más akár normálisan is hozzám szólt teljesen behisztizett, szóval tiltás lett. Mondjuk engem nem vittek nagyobb társaságokba, én általában magam játszok, voltak olyan külföldiek akik hónapokig azt hitték pasi vagyok. Jobb is volt.
ma 15:56
 19/19 anonim válasza:
Én elengedtem az online gaming témát már jó pár éve, bár nem zárom ki hogy visszatérjek majd oda is valamikor. Ti mint nők, manapság mikkel szerettek játszani?
ma 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!