Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet még olyan...

Zongorista111 kérdése:

Szerintetek lehet még olyan közösséget találni a mai világban, ahol lelkileg kapcsolódnak egymáshoz az emberek? Középkorosztályuakra gondolok, nem fiatalokra.

Figyelt kérdés

dec. 19. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#6 Szerintem a kapcsolódás, kötődés pont az a dolog, ami ezek által (közös hobbi, érdeklődés, sport, barátság, munka) kialakul és nem úgy működik, hogy odamegyek egy halom emberhez, hogy mi most aztán jól kapcsolódni fogunk.
dec. 19. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, írtam privátot!

9-es voltam. (Nem szeretném a nyílt oldalon hirdetni, de a rendszerváltás óta a legeslegrégebbi közösség, ami szerintem sosem fog felbomlani.)

dec. 19. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy vidéken, falvakban de ott meg állandóan azt lesi valaki, hogy ugyan mit csinál a másik.. a pletyka mindenek előtt.. szerintem sokszor innen lehet kiszűrni, hogy ki nevelkedett falun ugye, hogy rengeteget pletykál és állandóan kukkol
jan. 4. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel szintén nem vagyok hìvő
jan. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!