Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire egészséges lelkileg...

Mennyire egészséges lelkileg egy tàrsasàgba lenni azzal aki megszakította velünk a baràtsàgot amit mi nem akartunk volna megszakítani?

Figyelt kérdés
Egy közös lànyos tàrsasàgról van szó.Felszinesnek érzem ritkàn is van talàlka meg el se mentem az utolsó pàr alkalommal egy Újév utàni koccintàsra meg egy nyàr esti programra a megszakadt baratsag miatt.Fajt volna hogy latom.Ezekhez a lanyokhoz ugyse kot semmi hozza kotott meg egy masikhoz kozuluk vele szoktunk kulon talalkozni.Azt meg nem szeretnem hogy elkezdjek remenykedni es ne legyen belole semmi.Azt a megalazast es fajdalmat nem viselnem el.Amugy az illeto volt baratno nyitott uj profilt es bejelolt.
okt. 25. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Többet érzel iránta mint szimpla barátság? Kicsit fura ahogy írtad: "elkezdjek remenykedni es ne legyen belole semmi."
okt. 25. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem erzek tobbet,inkabb arra gondoltam hogy ne legyen semmi a baratsagbol
okt. 25. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát megértem, hogy fáj. De nyipván neked is meg kell értened, hogy semmi értelme olyan emberbe energiát fektetni, akinek te teher vagy, aki nem tudja viszonozni. Ez nem rólad mond el véleményt, ne tépd magad rajta, egyszerűen csak nem illetek össze, bármennyire is jófejnek vagy vonzónak látod te őt.

Szerintem ha rendezni tudod magadban, hogy a jövőben ez már csak egy felszínes ismertség, illetve rendezni tudod, hogy nem megbántásból vagy nem ellened irányult ez a barátság megszakítása dolog, akkor elvileg nem lenne gáz, hogy néha egy társaságba kerültök, és nevethetgek együtt újra, követhetitek egymás életét, stb.... csak tényleg nem lesznek már mélyebb közös programok, közös beszélgetések.

Szóval amíg nem dolgoztad fel, addig biztosan nem egészsége. Ne kínozd magad vele.

okt. 25. 22:17
 4/8 tejjelkifili válasza:
48%
Szerintem ne akard kitalálni előre milyen lenne. Úgy tűnik azért érdekel a dolog. Szóval menj el egyszer. Ha rosszul érzed magad, vagy megalázónak fogod érezni, akkor legalább kiderült. Szerintem ne agyald túl. Ha érdekel menj. És ha nem jó ott esetleg lépj le hamarabb.
okt. 25. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as az nekem ugy nem megy hogy baratbol felszines kapcsolat akkor inkabb semmi.Szamomra az serto es nem latom ertelmet.

4-es ebben is van valami hogy ne probaljam meg kitalani mi lesz.

okt. 26. 16:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet csak azert jelolt be tarsasagi oldalon hogy kovesse az eletem,aminek szinten nem latom ertelmet
okt. 26. 16:35
 7/8 tejjelkifili válasza:
#6 szerintem annak nincs sok jelentősége, hogy visszajelölöd e, ezen sok nem múlik. Ha akarna beszélni úgy is tudna, hogy nem vagytok bejelölve. Nekem barátnőm is volt olyan, aki egy összeveszésnél kijelölt és aztán sem csináltuk vissza :D
okt. 26. 18:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Visszajeloltem...de azzal egyezem aki valakivel akar beszelni megtalalja a modjat internet,telefonszam nelkul is...
okt. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!