Mennyire egészséges lelkileg egy tàrsasàgba lenni azzal aki megszakította velünk a baràtsàgot amit mi nem akartunk volna megszakítani?
Hát megértem, hogy fáj. De nyipván neked is meg kell értened, hogy semmi értelme olyan emberbe energiát fektetni, akinek te teher vagy, aki nem tudja viszonozni. Ez nem rólad mond el véleményt, ne tépd magad rajta, egyszerűen csak nem illetek össze, bármennyire is jófejnek vagy vonzónak látod te őt.
Szerintem ha rendezni tudod magadban, hogy a jövőben ez már csak egy felszínes ismertség, illetve rendezni tudod, hogy nem megbántásból vagy nem ellened irányult ez a barátság megszakítása dolog, akkor elvileg nem lenne gáz, hogy néha egy társaságba kerültök, és nevethetgek együtt újra, követhetitek egymás életét, stb.... csak tényleg nem lesznek már mélyebb közös programok, közös beszélgetések.
Szóval amíg nem dolgoztad fel, addig biztosan nem egészsége. Ne kínozd magad vele.
3-as az nekem ugy nem megy hogy baratbol felszines kapcsolat akkor inkabb semmi.Szamomra az serto es nem latom ertelmet.
4-es ebben is van valami hogy ne probaljam meg kitalani mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!