Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan sértődik meg a házigaz...

Jogosan sértődik meg a házigazda, ha megkérdezem, hogy egészségesek-e, lehet-e menni vendégségbe hozzájuk?

Figyelt kérdés
Többször volt olyan, hogy nagyon betegen vártak minket. És volt, hogy el is kaptuk tőlük.

2023. jan. 9. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az furább, hogy megkérdezed, mehetsz-e vendégségbe. Oda hívni szokták az embereket. De kinek mi
2023. jan. 9. 14:14
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Igen, jogosan.
2023. jan. 9. 14:16
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Igen, jogosan, az előzmények tekintetében meg pláne. Velem egyszer tenne meg ilyet valaki, többet a telefont se venném fel neki.
2023. jan. 9. 14:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Szóval netek alap, hogy náthásan ugyanúgy vendégeket hívtok és fertőzitek őket?
2023. jan. 9. 14:24
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
#5.: Igen, alap. Attól még nem áll meg az élet, hogy náthás lett valaki.
2023. jan. 9. 14:26
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Jogosan. Ez sértő.
2023. jan. 9. 14:28
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
nincsenek hipochonder hisztigépek az életemben, de igen megsértődnék egy ilyen híváson. "nem, bzd+, elkaptuk a kolerát azért pont most hívunk meg téged teázni..." az ilyet minek hívja meg bárki is az otthonába? maradj otthon, rettegjél, az való neked.
2023. jan. 9. 14:42
 8/21 anonim ***** válasza:
23%

4

Ja, bocs, hármas vagyok elírtam. Tehát jogosan kérdezed meg. Menjenek már a 3,14csába.

2023. jan. 9. 15:02
 9/21 A kérdező kommentje:
8 ja ok, nem a náthája a baj, hanem legalább csak annyi h megemlíti, de ha az sem legalább annyit mond, nézd meg vagyok fázva, most nem adnék neked puszit.
2023. jan. 9. 15:14
 10/21 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk ez oda-vissza működik. Egyébként is kinek van kedve betegen fogadni vagy vendégségbe menni. Főleg ahol gyerekek is vannak. Egyik rokon család már másodszor marad ki a vendégeskedésből mert valaki mindig beteg. Nem csinálunk ügyet belőle.
2023. jan. 9. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!