Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet még olyan...

Zongorista111 kérdése:

Szerintetek lehet még olyan közösséget találni a mai világban, ahol lelkileg kapcsolódnak egymáshoz az emberek? Középkorosztályuakra gondolok, nem fiatalokra.

Figyelt kérdés

ma 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet
ma 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy szerencse kell hozzá. Egyénileg találhatsz ilyen embereket. Komplett közösséget hát nem tudom.
ma 14:42
 3/7 anonim válasza:
76%

Hát, nekem elsőre csak az ugrik be hogy a vallási gyülekezetek ilyenek.

Pl. baptista gyülekezetek, Hit gyülekezete, vagy khrisnások, buddhisták, stb. Ők mindenhol elérhetőek.

Esetleg meditációs csoportok.

Jó lenne tudni milyen fajta lelki közösségre gondolsz?

Vagy mire vágysz te magad konkrétan?

ma 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindenféle közösségben kapcsolódnak az emberek egymáshoz lelkileg is.
ma 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Tánciskola.
ma 15:44
 6/7 anonim válasza:

"4"

Azért ez így ennyire nem egyértelmű.

Meg gondolom ő nem olyan közösségre értette, mint egyetem/ évfolyamtársak, munkahelyi kollektíva, sport egyesület, bélyeg gyűjtő klub....hanem valami "magasztosabb" értelemben.

Hiszen rengeteg ember fordul meg minden nap különfajta közösségekben, anélkül hogy bármiféle lelki kapcsolatnak nevezhető kötődés lenne köztük.

Ezért kérdeztem, hogy mire gondolt, mi hiányzik az életébôl? Mert valamit keres, az világos.

ma 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, a mai világban a kapcsolatok intezmenyesultek és szexualizalodtak. Érdek nélkül nem igazán fordulnak egymás felé az emberek és szerintem a szex is egy érdek. De lehetnek erdekmentes kapcsolatok is, pl. a vallási közösségek erre jó példák csak hát nem vagyok hívő.
ma 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!