Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire toleràljàtok ha a...

Mennyire toleràljàtok ha a baràtaitok ràszerveznek a programokra?

Figyelt kérdés

Hívod kàvézni,vacsoràra vagy bàrhova és ő a megbeszélt programra hozni akarja x.y- t.Vagy ő hív valahova és szól pàr nap múlva hogy lehet jönne ez vagy az is.Vagy màsik verzió a megbeszélt program helyett nincs-e kedvem elmenni lóveresenyre vele és egy baratnőjével meg annak a baràtnőjéve.Ezt úgy közli mint ami el van döntve.Se a baràtnőjét se annak a baràtnőjét nem ismertem.Ezt a programot akkor szerencsére elmosta az eső,mert esős idő volt.

Az ilyen baràtnőmnek a baràtnőjével,meg a kolléganőmmel meg annak baràtnőjével kombinàcióktól égnek àll a hajam.

Ha hívok valakit azért hívom mert nekem ő a baràt vele akarok talàlkozni baràtilag és nem felszines csevegést folytatni valakivel akit életemben nem làttam.Persze vannak kivételek,nem azt mondom,hogy nem lehet megismerkedni màsokkal de nem mindegy milyen alkalommal.

dec. 10. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőim nem szoktak ilyet csinálni, de van szám, ha valami zavar, meg szoktam mondani :D
dec. 10. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:

A legjobb megmondani.

Vannak sajnos olyan emberek akik folyamatosan szervezkednek masoknak is

dec. 10. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen embert nem hívnék sehová. Ha ő hív, akkor hívhat mást is, én meg eldöntöm, hogy így van-e kedvem menni vagy nincs.

Ne rendelődj alá neki, mert így azt a következtetést vonja le, hogy téged nyugodtan lehet rángatni, nem vagy fontos, nem kell ragaszkodni ahhoz, amit veled megbeszélt.

dec. 10. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:
3.igen ha eltűrsz dolgokat tényleg úgy van értelmezi veled ezt lehet.Nem kell odagigyelni neki erre
dec. 10. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Érett,jó érzésű ember így nem viselkedik de nem mindenki az😀
dec. 10. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minél később mondod meg neki, hogy ez mennyire nincs így rendben, annál rosszabbul is fogja fogadni, és annál több ilyesfajta, egyben teljesen jogos, sérelem fog benned is összegyűlni.

Ne hagyd, hogy ez a részéről rendszeressé váljon, mert még kevésbé fog tisztelni, és egyre gyakrabban játssza majd ezt el veled.

dec. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!