Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Masszőr vagyok,üzletem panel...

Masszőr vagyok,üzletem panel lakó tömbben van,ha egy lakó feljelent,hogy zavarja a lépcsőházban az átjáróház,idegenek jönnek és ő nem tolerálja ezt,ha kivizsgálják a bejelentést és a lakónak adnak igazat,kötelezhet a hatóság a tevékenység bezárására?

Figyelt kérdés

#Masszőr munka
tegnap 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kizart. Hányan mehetnek naponta hozzád, tízen mondjuk? Egy-egy megy óránként, az hol átjáróház?
tegnap 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ, mi van a társasház szervezeti és működési szabályzatában. Keresd meg a közös képviselőt. Általában a vállalkozási tevékenységhez szoktak hozzájárulást elvárni, de nem mindenhol van SZMSZ, pl a mi házunkban sincs.
tegnap 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

És akihez a haverok rendszeresen bulizni járnak?

Hol van az leírva a házirendben, hogy egy lakóhoz naponta maximum hányan mehetnek?

tegnap 17:38
 4/9 retektorta ***** válasza:
100%
Ez nem így működik. Semmi köze a dolognak ahhoz, hogy masszőr vagy, lehetnél ügyvéd, könyvelő, sakkoktató is. Feljelent? Hol, kinél? Ez nem egy autószerelő műhely, ahol engedélyezett telephely kötelező. Nincs olyan hatóság, amelyik ezzel foglalkozik, max. csak beléd köthetnek a szomszédok, veszekedhetnek.
tegnap 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Mutassa meg azt a jogszabályt hogy hányan mehetnek egy masszőrhöz egy nap!
tegnap 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Tipik boomer hiszti. Smemit sem tehet, nyugi
tegnap 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogy. Amúgy nem teljesen értem mi zavarja abban, hogy óránként jön-megy 1-1 ember. A lakók is mászkálnak. Figyeli, hogy ki hova megy és pont a te vendégeid zavarják? Panaszkodhat, de nem lesz ebből semmi.
tegnap 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem, de miért nem szólsz a vendégeknek hogy ne hangoskodjanak?

Én is mentem már masszőrhöz házhoz, és megkért hogy amikor megyek halkan menjek, suttogjak a szomszédok miatt.

Gondolom őt is jelentgették.

tegnap 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:

1 dolog mindenképp legyen meg!

Ha esetleg nincs kiváltva akkor legyen egy vállalkozóid, legyél számlaképes, ilyenkor arra rámásznak.

ma 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!