Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan toleráljátok az emberek...

Hogyan toleráljátok az emberek szélsőséges hozzáállását?

Figyelt kérdés
Vannak pillanatok amikor az ember segítségre szorul. Legyen ez bármi. van aki olyan empatikusan segít hogy elérzékenyülök, de vannak emberek akik beléd rugnak amikor a béka feneke alatt van a hangulatod. Hogyan lehet ezt tolerálni. Ma is annyira meglepödtem efy hölgy kedvességen délelőtt mert nem ez a megszokott. De este egy másik belém döfött egy jó nagyot pedig egy komoly dologgal kapcsolatban segítséget kértem. Emiatt teljesen meginog a bizalmam az emberek iránt. Nem vagyok tapasztalt, 35 éves vagyok szóval van még mit fejlődnöm. De ez a része nagyon nehéz nekem az életben. Vagy túl érzékeny lennék? Néha ezen is elgondolkodom. Sok emberen azt látom hogy megrázza magát, megy tovább semmi nem érdekli. Én erre képtelen vagyok, próbálkozom de nem megy. Remélem valamellyest jól fogalmaztam.
ma 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A tapintat a kulcsszó! Ez egy olyan tulajdonság, amelyet egyre kevesebb ember ismer, tudhat magáénak. Sok esetben alakul úgy, hogy inspirálni szeretné valaki a másikat, ám az ehhez tartozó tapintat és az illő tisztelet gyakorlása elmarad e mellől újabban.

Többnyire nem szoktam leereszkedni kisstílű, gyerekes napi csörték szintjére és ha a helyzet úgy kívánja, engedi, megpróbálok észérvekkel hatni első lépcsőben arra, aki nem veszi észre magát. Ám ha következetesen neveletlen valaki, akkor nem erőltetve a történetet egyszerűen a sorsára hagyom, - amikor belefárad a monodrámájába, akkor majd iszik egy kicsit, hogy ki ne száradjon végérvényesen, de én ebben nem leszek partnere.

ma 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Csak tippelni tudok. Te magad vagy talán túlzottan segítőkész, és ezért vársz túl sokat másoktól.

Várj kevesebbet, és magad is légy könnyedebb.

Sok sikert!

ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!