Hogyan toleráljam az emberek viselkedését vagy hogyan kezeljem lazábban ?
A munkahelyen sajnos emberekkel kényszerülök foglalkozni hát mit ne mondjak elképesztően rosszindulatúak. Valamint türelmetlenek, idegbetegek, és amikor látják, hogy rajtuk kívül vagy 1000-en vannak le se sz@rják.
Egyszerűen elképesztően ostoba és buta egy népség van erre Dél-Magyarországon.
A nagyobb városokban sokkal jobb a helyzett de itt félek.
Én ügyfélszolgálaton dolgozok. Csak olyan emberekkel beszélek, akiknek problémájuk van. Türelmetlenek, értetlenek, ostobák. Van aki egyszerűen csak hül.e. Mindenkinek a saját problémája, igénye a legfontosabb.
Idővel az ember megtanulja kizárni ezeket a dolgokat, mert változtatni nem tud rajta.
Minden elismeresem, en is hasonlo cipobe vagyok. Ha nem dolgozok, pl utalok emberek koze menni,mert zavar a tomeg. Az utcan is azt nezem mar,hogy milyen logikatlanul kozlekednek. Lokdosodnek, koszosak, budosek.
Az a szerintem legrosszabb aki bar hallja amit mondok neki,de ugyanugy kezdi elolrol a kis monologjat. Ezek pontosan tudjak,hogy nem rakhatom rajuk a telefont. Max logva tudom hagyni a varakoztato vonalon. Az internetes chat egy fokkkal jobb volt mint a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!