Mit csináljak egy olyan baráttal aki lehet meleg de nem akarom megbántani? Vagyis egyre gyanúsabb!!!
Mivel voltam ilyen helyzetben,csak fordított esetben,van egy recept.Ugyanis én meleg férfi vagyok és rám mozdult egy elvált apuka.Eleinte nem zavart,de amikor bizalmaskodni kezdett,és sokszor átkarolta a vállam pl,az már nem jött be.
Négyszemközt megmondtam neki, megértem,ha látens,mint embert is tisztelem,becsülöm, hiszen munkatársam .De egyrészt, van gyereke,akit nevel, másrészt munkatárs,harmadrészt pedig biszex, így nálam teljesen esélytelen bármi más. Nem sértődött meg, megmaradt a jó munkakapcsolat a mai napig és van egy helyes nő, akivel másfél éve együtt van.
Tehát nálad is ezt javaslom, négyszemközt mondd meg, látod amit látsz ,de neked ez nem jön be, mert " másik oldalon játszol ".
Ebből,ha értelmes ember, kell,hogy értsen. Ha továbbra is nyomul és téged ez zavar, akkor radikálisan meg kell szakítani,vagy redukálni a haverkodást.
Mégpedig a magad érdekében !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!