Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak egy olyan...

Mit csináljak egy olyan baráttal aki lehet meleg de nem akarom megbántani? Vagyis egyre gyanúsabb!!!

Figyelt kérdés
Két éve kerültem bele egy baráti társaságba de az egyik srácot már régebbóta ismerem csak nem beszélgettünk akkor még. Jó fej, van közös téma, nem bántana meg sosem, segítőkész! Igazi barát lehet/lehetne, mondjuk úgy! Volt/van egy nehezebb szakasza az életemnek amit segített/segít átvészelni. Ez kölcsönös és én is mindig, mindenben, munkában, fuvarozásban segítettem, főzésre hívtam. De! Gyanús kezdett lenni, hogy mostanában ( elmúlt egy hónap) mindennap hív olyan címszóval, hogy mi a helyzet. Semmi fontos megkeresés csak unatkozik címszóval. Ha nem veszem fel akkor 4-5x is képes felhívni. Ha szabadnapos akkor állandóan nyaggat, hogy nézzünk filmet este vagy csináljunk minden szabadnapján valamit. Kezd sok lenni, túl sok sajnos ez a szószerinti mindennapos keresés. Már reggel fusztrálva érzem magam, hogy vajon mikor keres. Nekem kell néha, hogy elvonuljak 1-2 hétre egyedül, aki ismer és barát az tudja ezt. De ez a srác nem érti... Ami még fura, hogy idősebb nálam de párkapcsolata még nem volt nővel pedig közel van a negyvenhez. És ami még érdekes, hogy persze néha a férfiak szórakoznak, hogy na mi van te kis bu... vagy hülyülnek de ez ő nála valahogy mindig máshogy csapódik le. Néha van egy olyan fura megérzésem mintha nő lenne a viselkedése alapján. Irdatlan kellemetlen szituáció! Van meleg gyermekkori barátom, nem vagyok homofób! Mai napig tartjuk a kapcsolatot, barátom, szép gyermekkorom volt, sose nyomult mert tiszteletben tartotta, hogy hetero vagyok. Csak jelenleg úgy érzem, hogy bejövök ennek a srác barátnak és szerintem nem csak nagyon jó baráti gesztusokról van szó. Pedig tudja, hogy gyermekem van, elváltam és kapcsolataim is voltak, jelenleg is van egy kiszemelt nő. Segítsetek kérlek!

dec. 3. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Kamu
dec. 3. 20:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Mi a kamu ezen? Kínos helyzet és segítséget kértem, hogy hogyan is tudnám megoldani ezt a helyzetet a legdiszkrétebben!
dec. 3. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel voltam ilyen helyzetben,csak fordított esetben,van egy recept.Ugyanis én meleg férfi vagyok és rám mozdult egy elvált apuka.Eleinte nem zavart,de amikor bizalmaskodni kezdett,és sokszor átkarolta a vállam pl,az már nem jött be.

Négyszemközt megmondtam neki, megértem,ha látens,mint embert is tisztelem,becsülöm, hiszen munkatársam .De egyrészt, van gyereke,akit nevel, másrészt munkatárs,harmadrészt pedig biszex, így nálam teljesen esélytelen bármi más. Nem sértődött meg, megmaradt a jó munkakapcsolat a mai napig és van egy helyes nő, akivel másfél éve együtt van.

Tehát nálad is ezt javaslom, négyszemközt mondd meg, látod amit látsz ,de neked ez nem jön be, mert " másik oldalon játszol ".

Ebből,ha értelmes ember, kell,hogy értsen. Ha továbbra is nyomul és téged ez zavar, akkor radikálisan meg kell szakítani,vagy redukálni a haverkodást.

Mégpedig a magad érdekében !

dec. 4. 05:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Na végre! Köszönöm 3-as, végre egy normális, segítő tanács! Kicsit gondolkoztam a dolgon és megvan az az időpont amikor az egész kezdett számomra furcsa" lenni. Mindaddig elvoltunk, jött, segített barkácsoláskor, én is mentem fát vágni.Disznótorozás, közös sütések-főzések amikor persze többen is jelen voltunk. Majd egyszer végzett a munkával a közelben és átugrott, hogy van 3-4 doboz söre, kapta, nem e isszuk meg. Elfáradt, megpihen és megy is csak jó egy kicsit leülni. Mondom oké, semmi gond. Megkínáltam egy szendviccsel, meg közben megittuk a sört. Kérdezte, mit csinálok a nap többi részében, estefelé. Mondom semmit, film, van egy nagy zacskó csilis chipsem és ennyi. Megkérdezte milyen filmet nézek, én meg válaszoltam. Azt mondta, hogy azt nem látta még, nem nézzük meg? Mondom okés, úgy sincs semmi dolgom. Hazament lezuhanyozni, átöltözni mert fizikai munkát végzett. Néztük a filmet, ittunk, röhögtünk. Van két igaz barátom, vele is filmeztünk/filmezünk ha van időnk mivel nagy filmkedvelő vagyok, gondoltam nincs ebben semmi fura. Csak filmnézés közben észrevettem, hogy párszor volt olyan, hogy nem is a filmet nézi, rám néz és amikor észreveszem elvigyorogja magát és nézi tovább. Meg amikor este hazaindult, kérte, hogy miért nem kísérem haza. Mondtam neki úgy sincs semmi dolgom, oké, legalább a chipset ledolgozom biciklivel. Na ez volt az a pont amikor kezdett egyre furább lenni! Innen kezdődött el az, hogy egyre sűrűbben keresett, minden szabadnapján rákérdezett, hogy filmezünk e. Ha beszéltem vele filmről amit egyedül megnéztem, akkor azt mondta viccesen: hogy már egyedül lesznek mostmár a filmnézések? Tényleg néztünk párszor együtt filmet, elvoltunk de kezdett egy furább lenni és mostanában állt össze a kép. Vannak nagyon jó barátaim de én sem keresem szószerint mindennap őket. A srác tudja, hogy én nem vagyok meleg de ő mégis közeledik ezek szerint. Nekem ez sok, ez kellemetlen lenne még ha csak barátság is lenne. Szerintem nincs tisztában azzal vagy tagadja, hogy ő milyen szexuális beállítottságú. Igazad van, a legjobb az a megoldás, hogy személyesen elmondom neki ezt! Pedig tudja világosan, hogy engem a nők érdekelnek. Most kérdezzek rá, hogy ő akkor meleg? Áh, bonyolult és kellemetlen szituáció. Ráadásul érdekesen beszélt egy srácról, egy közös ismerősről, hogy ő bepróbálkozott nála, fogdosta de ő elküldte a fenébe. Én meg ismerem azt az illetőt és k.rvára nem nézném ki belőle. Azóta el lett hordva mindennek de múltkor mikor közösen találkoztunk, kiderült, hogy ők is főztek együtt. Szóval fura lett ez az egész.
dec. 4. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Nagy francokat vagy te heteró... Ha az lennél, nem görcsölnél ennyit ezen, simán elküldted volna, megmondtad volna neki, hogy bocsika, én a nők kapujára játszom... Megijedtél a saját érzéseidtől, mert tudat alatt neked is bejön a srác, csak nem mersz ezzel szembesülni.. Úgyhogy bi/meleg lehetsz..
dec. 4. 10:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem bi, sem meleg! A háttérhez tartozik, hogy mostanában sok fontos embert vesztettem el az életemben! És ezért ragaszkodom minden emberhez, senkit sem akarok megbántani mert bántottak már engem is éppen eleget! Ennyi.
dec. 4. 12:41
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem lennél se bi, se meleg, akkor megmondanád neki: figyu haver, nem akarlak megbántani, de hetero vagyok, attól még maradhatunk barátok. De mivel ilyen terjengősen, hosszadalmasan kiírtad ezt ide kérdés formájában és látszik rajtad, hogy esz az ideg téged, ezért lerí rólad, hogy bi, vagy meleg vagy. Erre írtam, hogy kamu.
dec. 4. 12:46
 8/17 A kérdező kommentje:
Már kétszer mondtam neki, hogy nem vagyok meleg!!! Viccnek vette és röhögött, azt mondta ő sem az. Egyszer már azt is mondtam, hogy én olyan tipusú ember vagyok akinek kell az egyedüllét. Minden jó barátom tudja ezt. Azért esz az ideg, mert sok szar történt az elmúlt években, jó barátokra leltem, erre lehet ez van. És mint korábban írtam, túl sok fontos embert vesztettem el az életemből. Ennyi. Leírnám, beismerném ha az lennék, nincs is bajom a melegekkel, mert van egy egyermekkori barátom akiről kiderült. Vele beszéltem régen erről és száz százalékig biztos vagyok benne, hogy nem vagyok az! Ide csak tanácsot jöttem kérni, hogy ne veszítsek el egy jó barátot, mit kezdjek ezzel a helyzettel.
dec. 4. 12:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem akartam leírni de akkor leírom! Meghaltak a szüleim IS!!!
dec. 4. 12:53
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
#5 Az, hogy te sem vagy csont hetero, az is 1000%
dec. 4. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!