Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak egy olyan...

Mit csináljak egy olyan baráttal aki lehet meleg de nem akarom megbántani? Vagyis egyre gyanúsabb!!!

Figyelt kérdés
Két éve kerültem bele egy baráti társaságba de az egyik srácot már régebbóta ismerem csak nem beszélgettünk akkor még. Jó fej, van közös téma, nem bántana meg sosem, segítőkész! Igazi barát lehet/lehetne, mondjuk úgy! Volt/van egy nehezebb szakasza az életemnek amit segített/segít átvészelni. Ez kölcsönös és én is mindig, mindenben, munkában, fuvarozásban segítettem, főzésre hívtam. De! Gyanús kezdett lenni, hogy mostanában ( elmúlt egy hónap) mindennap hív olyan címszóval, hogy mi a helyzet. Semmi fontos megkeresés csak unatkozik címszóval. Ha nem veszem fel akkor 4-5x is képes felhívni. Ha szabadnapos akkor állandóan nyaggat, hogy nézzünk filmet este vagy csináljunk minden szabadnapján valamit. Kezd sok lenni, túl sok sajnos ez a szószerinti mindennapos keresés. Már reggel fusztrálva érzem magam, hogy vajon mikor keres. Nekem kell néha, hogy elvonuljak 1-2 hétre egyedül, aki ismer és barát az tudja ezt. De ez a srác nem érti... Ami még fura, hogy idősebb nálam de párkapcsolata még nem volt nővel pedig közel van a negyvenhez. És ami még érdekes, hogy persze néha a férfiak szórakoznak, hogy na mi van te kis bu... vagy hülyülnek de ez ő nála valahogy mindig máshogy csapódik le. Néha van egy olyan fura megérzésem mintha nő lenne a viselkedése alapján. Irdatlan kellemetlen szituáció! Van meleg gyermekkori barátom, nem vagyok homofób! Mai napig tartjuk a kapcsolatot, barátom, szép gyermekkorom volt, sose nyomult mert tiszteletben tartotta, hogy hetero vagyok. Csak jelenleg úgy érzem, hogy bejövök ennek a srác barátnak és szerintem nem csak nagyon jó baráti gesztusokról van szó. Pedig tudja, hogy gyermekem van, elváltam és kapcsolataim is voltak, jelenleg is van egy kiszemelt nő. Segítsetek kérlek!

tegnap 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Kamu
tegnap 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi a kamu ezen? Kínos helyzet és segítséget kértem, hogy hogyan is tudnám megoldani ezt a helyzetet a legdiszkrétebben!
tegnap 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel voltam ilyen helyzetben,csak fordított esetben,van egy recept.Ugyanis én meleg férfi vagyok és rám mozdult egy elvált apuka.Eleinte nem zavart,de amikor bizalmaskodni kezdett,és sokszor átkarolta a vállam pl,az már nem jött be.

Négyszemközt megmondtam neki, megértem,ha látens,mint embert is tisztelem,becsülöm, hiszen munkatársam .De egyrészt, van gyereke,akit nevel, másrészt munkatárs,harmadrészt pedig biszex, így nálam teljesen esélytelen bármi más. Nem sértődött meg, megmaradt a jó munkakapcsolat a mai napig és van egy helyes nő, akivel másfél éve együtt van.

Tehát nálad is ezt javaslom, négyszemközt mondd meg, látod amit látsz ,de neked ez nem jön be, mert " másik oldalon játszol ".

Ebből,ha értelmes ember, kell,hogy értsen. Ha továbbra is nyomul és téged ez zavar, akkor radikálisan meg kell szakítani,vagy redukálni a haverkodást.

Mégpedig a magad érdekében !

ma 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!