A lányok miért szeretnének maguknak meleg barátot?
Figyelt kérdés
nov. 2. 09:56
2/5 anonim válasza:
Én azért, mert az fix nem vonzódik hozzám szexuálisan, nem lesz szerelmes belém. És még tudom ölelni vagy puszilni barátként, anélkül hogy félre értené vagy hátsó szándék lenne. 21L
3/5 anonim válasza:
2
Miért eddig minden hetero pasi barátod szerelmes lett beléd?
Na ne már. Ha meg véletlenül fordítva van a dolog, te leszel idővel szerelmes egy pasi barátodba, akinek te nem jössz be, akkor mi van?
Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy mert tuti nem fog többet érezni, vagy esetleg ágyba csalni! Fordult már meg nővel is hogy beleszeretett a fiú barátjába!
4/5 anonim válasza:
Én nem szeretnék, de sajnos van és nem tudom lerázni magamról. Unom már a folytonos nyávogását olyan pasikról akik nem is melegek.
5/5 anonim válasza:
Én férfi oldalról írok. És pont az a gondom, amit 2 is ír... nem működik a férfi nő barátság... vagy én, vagy a másik többet fog érezni. Most nekem is van egy leszbikus haverom, és tényleg jó, hogy lehet egy nővel úgy beszélnem, hogy nem kell félni attól, hogy valami félremegy. Már persze ő nőies nő, és én amúgy az a típis vagyok, aki nőkkel jön ki jobban. Így nekem jól esik, hogy lehet barátság lesz ebből a haverségből egyszer, mert nagyon jófejnek tartom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!