Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A lányok miért szeretnének...

A lányok miért szeretnének maguknak meleg barátot?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
En nem szeretnek.
2020. okt. 25. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
En nem szeretnek.
2020. okt. 25. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert őket is lányként azonosítják a lányok, olyan fiú barátok akikkel meglepően sok közös témájuk lehet és a pasikról is eltudnak dumálgatni na ezért
2020. okt. 25. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem egy lány se megy direkt a melegek után, hogy közülük szerezzen barátot, hanem egyszerűen ha megkedvel valakit és jól kijönnek akkor nem érdekli, hogy meleg vagy nem. Nekem is van egy közeli barátom, aki meleg, de ha hetero lenne akkor is ugyanígy a barátom lenne, mert személyiség alapján választok és nem szexuális orientáció miatt. Az elején fogalmam se volt, hogy meleg, később derült ki, de nyilván nem szempont.
2020. okt. 25. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:
14%

Nem szeretnének.

Van még valami sztereotipiad 20 évvel ezelőtti filmekbol, vagy csak ez?

2020. okt. 25. 14:46
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon szeretem a melegeket, több meleg barátom is van. Alapból jobban kijövök a fiúkkal, mint a lányokkal, és náluk sosem lehet szó olyanról, hogy többet érezzenek, illetve még véletlenül sem mászunk egymásra egy durva buli után :D
2020. okt. 25. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Ez csak olyan urban legend.
2020. okt. 25. 22:34
 8/12 Moon_Walker ***** válasza:
78%

nem minden lányra igaz ez.

de aki az azért, mert akkor nem kell félniük, hogy meg lesz szexuálva és lehet egy "fiú" barátjuk közben.

2020. okt. 30. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
A bziknak van általában több lány barátja. Mert a nőkben nincs annyi tesztoszteron,hogy elküldjék őket orvoshoz,hogy kezeltessék a bajukat. Ők inkább "fogadd el magad,ha 500kiló is vagy,akkor is" gondolkodásmóddal élnek. És bocsánat,ezek kislányok. A nőből kevés van.
2021. ápr. 2. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szerettem volna, de aztán megismertem egy meleg srácot és az egyik legjobb barátom lett. Az egyik legmegértőbb, legtisztaszívűbb ember, akit ismerek, tudom, hogy mindenben számíthatok rá. Most két hónapja voltam covidos, és amíg házikaranténban voltam 3 hétig, a barátnőim általában 2-3 naponta rámírtak, hogy élek-e még aztán ennyi. Míg ez a srác minden nap főzött nekem kaját, felült a buszra (15 km-re lakik tőlem), majd lerakta az ajtóm elé az ételt. Ne véletlenül írtam azt, hogy mindenben lehet rá számítani. Ráadásul nagyon gyakorlatias, így ha valami baj van a lakásban (egyedül élek), tudom, hogy ő bármikor segít eldugult lefolyót megszerelni, gardróbszekrényt összerakni, stb. Meg sem érdemlem őt:)

(Nyilván melegek közt is vannak biztos rossz arcok, mint heterók közt.)

2021. ápr. 2. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!