A lányok miért szeretnének maguknak meleg barátot?
Nem szeretnének.
Van még valami sztereotipiad 20 évvel ezelőtti filmekbol, vagy csak ez?
nem minden lányra igaz ez.
de aki az azért, mert akkor nem kell félniük, hogy meg lesz szexuálva és lehet egy "fiú" barátjuk közben.
Én nem szerettem volna, de aztán megismertem egy meleg srácot és az egyik legjobb barátom lett. Az egyik legmegértőbb, legtisztaszívűbb ember, akit ismerek, tudom, hogy mindenben számíthatok rá. Most két hónapja voltam covidos, és amíg házikaranténban voltam 3 hétig, a barátnőim általában 2-3 naponta rámírtak, hogy élek-e még aztán ennyi. Míg ez a srác minden nap főzött nekem kaját, felült a buszra (15 km-re lakik tőlem), majd lerakta az ajtóm elé az ételt. Ne véletlenül írtam azt, hogy mindenben lehet rá számítani. Ráadásul nagyon gyakorlatias, így ha valami baj van a lakásban (egyedül élek), tudom, hogy ő bármikor segít eldugult lefolyót megszerelni, gardróbszekrényt összerakni, stb. Meg sem érdemlem őt:)
(Nyilván melegek közt is vannak biztos rossz arcok, mint heterók közt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!