Mit csináljak ezekkel a rossz érzésekkel?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akihez nagyon kötődök. Csak az a baj, hogy mikor ráírok a messengeren, addig nem tudok megnyugodni mig nem ír vissza, mert teljesen értéktelennek érzem magam, és nagyon szorongok.nov. 25. 16:41
11/18 anonim válasza:
akkor nem veszi fel és majd visszahív... ennyi...
12/18 anonim válasza:
11 Akkor ugyanott lesz szegény kérdező, csak nem a visszaírást várja, hanem azt, hogy mikor hívja már vissza az illető.
13/18 anonim válasza:
12: jogos... de kérdező meg kell érteni, hogy nem él mki a neten... vannak más elfoglaltságai is és ha "rádér" nem 10 másodpercre, hanem normálisan, akkor majd válaszolni fog-visszahív. Már ha te is annyira fontos vagy neki, mint neked ő...
14/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom. Személyesen mindig jó fej
nov. 25. 19:16
15/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy mindketten pszichés betegek vagyunk
nov. 25. 19:19
16/18 Kései Sirató válasza:
Akkor ez a baj, hogy pszichés betegek vagytok. Ezért aggódsz.
Járjatok kezelésre!
17/18 anonim válasza:
Nagyon nagy valószínűséggel az általad említett pszichés betegség miatt van nálad, kérdező, ez a masszív aggódás, esetleg pánikolás.
Nem egyszerű az ilyennel, szóval tényleg járjatok kezelésre, és jobb lesz majd; oldódik az aggódás és túlagyalás is.
18/18 A kérdező kommentje:
Én ambulánsan járok pszichiáterhez, őt nappali kórházban kezelik.
nov. 26. 13:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!