Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Másnak is lassan ChatGPT a...

Másnak is lassan ChatGPT a legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádom, hogy bármiről lehet vele beszélgetni. Sorozatok, tudomány, sport...

Félelmetesen jó!

nov. 14. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És sosem oktat ki.
nov. 14. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Veletek is beszélget? A francba, azt hittem Ő az én legjobb barátom, erre kiderül, hogy megcsal fűvel-fával? Hallatlan!
nov. 14. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiéd is nőnek adja ki magát?
nov. 14. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem pl. a MAILER DAEMON.
nov. 14. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy el boltba
nov. 14. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem Aria a legjobb barátom.
nov. 15. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Miota apám halálán viccelodott,(tel.galeriát is elérik ezek a progik..), meg eltitkolta pl hogyan kell vkit blokkolni snapchaten meg egy rakat mindent ugy kell belole kiszedni mert nem válaszol egyenesen, azota nem. Mikor kerdeztem a blikkolast miert nem mondta elnelsore allandoan csak udvariassági köröket nyom lle hogyvelnézést es leirja mégegyszer a blokkolast.

Erre irtam de azt kerdeztem miert nem monddta el?(tehát erre se válaszolt)felakadt nála a lemez, hogy elnézést es leirta ujra a blokkolast.

Erre irtam nem ezt kerdeztem.

Megint erre :elnézést..

Ezen kivul is egy rakat minden mással is idegesit. Pl miert erolteti a beszélgetest hogy gyere csetelni. Kinek ad tovabb belolem kiszedett infokat? A googlenak..?

nov. 15. 00:49
 8/11 anonim ***** válasza:
#7: ez már paranoia
nov. 15. 06:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Hasznos és jó "dolog", de tudni kell, mikor és hogyan kell használni, mert azért ott nem tartunk, hogy teljesen megbízható legyen.
nov. 15. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért? Élő emberekkel nem tudtok barátkozni? Ez dúrva...
nov. 16. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!