Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, és ha próbálkoztam is, akkor ghostingolnak engem nem írnak vissza semmi.Ezek szerint senkit se érdekelnék? Én próbálok nyitott maradni, de így eléggé nehéz ha mindig ugyanazt a köröket futom... Már őszintén elegem is van ebből hogy mindig minden ugyanaz.

okt. 24. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Akikkel próbálsz barátkozni azokkal lenne közös témáitok ami téged is érdekelne vagy csak azért érdekel téged,hogy barátkozz velük ?
okt. 24. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Rengetegen vagyunk ezzel így. Ezen az oldalon is van,aki ír és eltűnik :)

Ha jól számolom nálam 18 ilyen felhasználó volt, négy év alatt.

Találkozás egyikkel sem történt :/

okt. 24. 17:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Lett volna közös téma, és amikor jobban meg szerettem volna ismerni őket eltűntek. Ennyire önzőnek lennének az emberek?
okt. 24. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Vagy nem voltál valakinek szimpatikus vagy egyszerűen csak nem akartak jobban megismerni.

Mindig nehezebb annak aki egy már összeszokott közegbe akar becsatlakozni.

Milyen idős vagy ? Mi az ami úgy általában érdekel ?

okt. 24. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 érdekesebb kérdés annál, hogy jól számoltál-e maga az a tény, hogy minek számoltad :))

Kérdező. Hány éves vagy? család? pár? meló, iskola, hobbi?

okt. 24. 17:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Az animék és a videójátékokat érdekelnek leginkább
okt. 27. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Videójáték témában simán találhatsz barátokat, sokan játszanak és vannak akik szivesen tolják másokkal közösen. Onnan már csak egy lépes a barátság.

Mivel szoktál játszani ?

okt. 27. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Általában a Genshinel szoktam.

Nos tudom van pár online haverom is hogy úgy mondjam. De más online barátokkal játszani akik csak ott vannak a gépnél, és akkor vannak ott ha játszhatsz velük.

És más lenne ha mondjuk egy barátommal játszanék élőben. (Vagy akár a játékban is)

okt. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!