Vannak itt olyan 30 körüli fiúk-lányok, akiknek nincsenek barátaik?
Mi az oka ennek? Volt korábban? Mennyire vagytok szociálisak?
Én régebben sok-sok emberrel találkoztam (egyetemi diák szervezet) de ezek mind lekoptak,pedig komoly baratsagok voltak. Gimibol, altalanosbol, munkahelyről stb senki nem maradt. Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem is voltak bőven, de így 30-on túl sajnos tényleg nagyon elkopnak az ismerősök. Munka, család, költözés, vagy akár teljes irányváltások. Régen sokkal könnyebb volt ismerkedni, így én se mindig bántam sokakkal a legjobb módon. Meg aztán kissé be is fordultunk szerintem páran a 2020-as évtized eseményeinek hatására. Bár jelenleg már szociálisabb vagyok újra.
Akiktől viszont óva intenék mindenkit, akiknek sose voltak barátaik. Na velük folyamatosan csak megégtem. Eleinte cukik és nagyon figyelmesek, és még elhiszed hogy áldozatok akiket ok nélkül bánt mindenki. Még segíteni is megpróbálsz nekik. Aztán végül mindig kimutatják a foguk fehérjét, hogy miért is voltak világéletükben magányosak.
Nekem fiatalon még voltak, aztán technikumba kerültem, és délutánra jártam iskolába. Ott már elkezdett kopni a dolog, mert ők délelőtt jártak. Utána 3 szakban kezdtem dolgozni, túlórákkal, időm sem volt már annyi.
Aztán volt, aki elkezdett dorgozni, a másiknak barátnője lett, a harmadiknak olyan munkája lett, hogy járja a világot, a legtöbb az évek alatt elköltözött. Senkivel sem beszélek már, mindenki családos, vagy ideje sincs, messze laknak már.
De észrevettem, hogy senki senkivel nem beszél, vagyis nem csak én nem tárgyalok senkivel. Rengeteg a magányos ember 25 és 90 év között.
6-os vagyok, 36 éves leszek. Rengeteg ismerősöm van, a környékemen ismer mindenki. De barátaim nincsenek.
Rengeteg az érdekkapcsolat, nekem az meg nem kell. 35/F, Fejér vm.
Székesfehérvár mellett élek, egy nem is rossz nagyközségben. 22-en voltunk osztálytársak, ebből 6-an maradtunk a faluban, a többiek mindenfelé, külföldön, más megyékben vannak. Rengetegen elköltöztek, az új lakókkal barátság, de még köszönés sincs, azt sem tudják, ki a szomszédjuk.
Volt régen bandánk, már csak 2-en vagyunk a faluban, de őt sem láttam 1 éve, ő sokat utazik a munkája miatt, meg más társasága van, trógerekkel.
A többi elköltözött, családjuk lett, 1 alkoholista lett, a rendőrök már jól ismerik, vele sem tartom a kapcsolatot.
1 volt osztálytársammal vagyok jóban, de ő Tatára nősült, most lett gyerek, nincs ideje rám, és meg is értem.
A munkahelyen meg 8 óra jópofizás, mások elküldése az anyjába a háta mögött, és letelt a munkaidő... megy. Ott aztán normálist találni nem lehet.
Egy falubeli sráccal szoktam haverkodni régebben, sokat bringáztunk, de neki a pénz a mindene, az érdekkapcsolatok keresése, a munkája miatt(maszek házfelújítgató). Azokkal próbál lógni, akiktől remél valamit. Meg nőzni szokott, én már nem férek bele neki.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!