Vannak itt olyan 30 körüli fiúk-lányok, akiknek nincsenek barátaik?
Mi az oka ennek? Volt korábban? Mennyire vagytok szociálisak?
Én régebben sok-sok emberrel találkoztam (egyetemi diák szervezet) de ezek mind lekoptak,pedig komoly baratsagok voltak. Gimibol, altalanosbol, munkahelyről stb senki nem maradt. Ti hogy vagytok ezzel?
Lekoptak mind szépen sorjában...
3-an vagyunk maradtunk akik havonta beszélünk vagy havi 1x összefutunk, mert nem lett gyerek, nem költöztük el....
De igazából nincs egy olyan barát sem akivel rendszeresen lenne program vagy lehetne találkozni beszélni.
És egyre több ilyen van.
Az évek során elkoptak az addigi barátságok, bár ez leginkább a húszas éveim elején történt. Azóta pedig "csak" kedvesebb ismeretségeket tudok szerezni, de azokból nem kerekedik barátság, csak nagyon jóban vagyunk, míg egy adott hely összeköt minket (pl. munka, egyetem, tanfolyam, kollégium), de amint az megszűnik, az a "barátság" is, sajnos.
Szociálisnak gondolom magam, de nem sokkal jobban az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!