Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lenne ez normális,ki...

Hogy lenne ez normális,ki kellene fizessen?

Figyelt kérdés

Van egy regi ismerősöm (nem szoros barat akinek barmit elmondanek,de elvagyunk azert). Abba a varosba jott egyetemre ahova en is jartam csak o most vegzos. En mar dolgozom s nem koltoztem haza hanem maradtam varoson egyelore. Neha van hogy osszefutunk. Olyankor mindig en fizetek. Ez normalis? Kavezaskor,kajarendeleskor,stb. Fel se ajanlja hogy fizet sose. Nyilvan tudom hogy illik meghivni, de azert minden alkalommal? Nincs penz hianyban mert dupla osztondijat kap es a szulei is penzelik.

Ti hogy gondoljatok,kinek kell ilyen esetekbe fizetni normalisan? Vagy valoban minden alkalommal annak a dolga aki az idosebb ugymond s aki mar dolgozik,nem egyetemista?

okt. 21. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Vagy mindenki fizeti a magáét, vagy egyszer egyik egyszer másik.
okt. 21. 20:11
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem egyetem mellett el lehet menni dolgozni is…egyébként nálunk baráti körben ha megbeszéltünk egy találkozót akkor mindenki a saját részét fizette, ha kifejezetten egy személy szerette volna a találkozót automatikusan mondta hogy gyere meghívlak vmire, de ez kölcsönös volt mert utána a másik is így tett viszonzásképpen.
okt. 21. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki fizeti a sajátját. Ha te meghívod, akkor neki illik visszahívnia. Kivéve, ha milliomos, milliárdos vagy, ő meg a templom egere.
okt. 21. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Jól ki vagy használva
okt. 21. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Normál esetben mindenki a saját fogyasztását fizeti. És akkor abból sincs gond, hogy aki gazdagabb, az drágább enni-, innivalót rendel magának.
okt. 21. 22:53
 6/7 Katona Dius ***** válasza:
85%

Vagy mindenki a magáét, vagy egyszer az egyik, máskor a másik fizet.

Az, hogy mindig tőled várja el a fizetést, pláne, ha nem nyomorog, ahogy írtad, enyhén kihasználás szagú.

okt. 22. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenki a sajatjat kiveve ha valamelyik fel nem ajanlja hogy meghivlak egy italra,ebedre.De nem koteles mindig.
okt. 26. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!