Szerintetek gáz lenne rákérdezni,hogy mi lehet vele?
Volt egy régi nagy szerelmem akit el kellett engednem, mert sajnos rengeteg gondja volt és valahogy nem engedett igazán közel, attól függetlenül, hogy ő is így érzett.
Viszont pár évente megkerestük egymást és beszélgettünk egy kicsit,néhány éve találkoztunk is egy kávéra.
Viszont egyszercsak eltűnt mindenhonnan,nem letiltott hanem tényleg teljesen felszívódott. Fogalmam sincs mi lehet vele.
Gáz lenne ráírni a testvérére ,hogy érdeklődjek iránta, hogy hogy megy a sora ,mert aggódok érte?
Ők szerintem nem ismernek engem,maximum hallottak rólam,nem volt szoros a kapcsolatuk még akkor sem amikor egy házban éltek régen.
Csak tudni szeretném,hogy jól van-e,de nem tudom hogy írjak e vagy sem.
Elolvastátok amit írtam?
Nem tiltott le és nem dobtam ki,közös megegyezés volt,egyetemre járt,rengeteg konfliktusa volt a szüleivel és nem tudta eldonteni,hogy merre induljon és mit szeretne. Fiatalok voltunk. Utána is tartottuk a kapcsolatot majd egyszer csak elnyelte a föld.
Soha nem voltunk haragban,csak aggódom,hogy történt vele valami.
Hát nem hinném,nem volt olyan soha.
Ha ez be is igazolódik esetleg,akkor jobb,mint ha tényleg történt volna vele valami.
Egyébként soha nem voltunk haragban tényleg, nagyon szerettük egymást,csak hát..a körülmények.
Amikor pár éve találkoztam vele akkor sem volt kint teljesen a mélyvízből,látszódott rajta.
Nem akarta befejezni az építész szakot amit a szülei erőltettek rá és emiatt a nyomás miatt roppant meg már akkor.
Azt hiszem egyszer volt valahol kórházban is a mentális állapota miatt,ezt pár éve hallottam.
Emiatt is aggódom. Ez már a találkozónk után volt elvileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!