Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol könnyebb elkezdeni barátko...

Hol könnyebb elkezdeni barátkozni, ahol már ismernek és tudják hogy nem szólok semmit vagy új környezetben?

Figyelt kérdés
okt. 18. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szólsz semmit hogy fogsz barátkozni?
okt. 18. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
1: Nehezen, éppen ezen próbálnék változtatni amennyire tudok, csak ahol már ismernek alapból elkerülnek emiatt.
okt. 18. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Újakkal próbálj
okt. 18. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Beszédhibád van, vagy mi?
okt. 18. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 Vagy csendes ember és nincs sok mondanivalója. Én is ilyen vagyok.

Persze ilyenkor nekem is mondták már, hogy beszéljek többet, voltam már más miatt pszichológusnál, előkerült és annyit mondott, hogy nincs velem baj, csak többet kell beszélnem. Csak a csendes ember nem azért csendes, mert némaságot fogadott, hanem azért mert egyszerűen neki nincs mindenhez hozzáfűzni valója, vagy valamiért inkább megtartja magának.

okt. 18. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én most hasonló helyzetben vagyok... kind of. Munkahely. De vannak néha ilyen csapatépítő, és hasonló programok, ahol nagyon sok ember egy másik oldalát kezdi el megmutatni. Kicsit felszabadultabb. És érdekesebb. Te is megteheted. Persze nyilván olyat nem találtam, akivel szívesen barátkoznék, de azért mégis jobbak így a mindennapok, bátrabban kérek segítséget a munkában is, stb... bátorítalak erre téged, hogy ha van bármilyen program munkahelyen, akkor menj. Nálunk pl van túraklub is, és akkor 1-2 havonta van túrázgatás is. Ezek nagyon jó alkalmak.

És lehet persze ezen felül báárhová is menni. Leginkább olyan hely, ami érdekel, ami közös érdeklődés lehet a többi emberrel, egy közös hobbi, sport, nyelvtanfolyam, vagy bármi... kellenek ezek, mert egyszerűbb szóba elegyedni.

És ha valaki érdekel, akkor fejezd ki felé ezt, öszintén. Lehetsz bezárkózó típus, de az érdeklődésed legyen nyitott és őszinte. Ezt meg fogják hálálni az emberek. Senkit nem szeretnek jobban az emberek, mint aki érdeklődik felőlük.

okt. 19. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!