Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szóljak ehhez, hogy végre...

Mit szóljak ehhez, hogy végre láthatnánk egymást a lánnyal, de valószínű nem jön el, mert túl messze van?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztunk, mindig nagyon jó volt, külön programokon is voltunk. Kicsit több is van köztünk, mint barátság. Nyáron akartunk volna találkozni, de nem jött öszze. 3 hónapja nem láttuk egymást, de sokat beszéltünk. Elhívott egy programra, ami pár nap múlva lenne, de sajnos akkor már van más programom, amit tényleg nem tudok lemondani, mert máskor nem lenne jó. De mondtam neki, hogy aznap délelőtt edzésen találkozhatunk, mert egy helyen edzünk. Azt mondta, hogy csak keveset fog edzeni, meglátja majd, hogy megéri-e odautazni, de aztán írta is, hogy na majd legközelebb. Azt megértem, hogy 2x30 perc utazást nem ér meg ez az edzés, egyébként szinte minden nap odautazik, de végre tudnánk találkozni 3 hónap után. Most megsértődött rám vagy ehhez most mit szóljak?

okt. 11. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Pattintva vagy. Egyértelmű.
okt. 11. 00:43
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Neked az, hogy programra hívott, nem olyan fontos, hogy szabaddá tedd magad. Ő a saját programja miatt kihagyja az edzést, amin úgysem tudna teljesen részt venni. Teljesen érthető. Nem vagytok egy pár, így mindkettőtöknek a saját dolgai a fontosak. Ez teljesen normális, az nem, hogy megsértődtök egymásra.

De ha egy helyen edzetek, hogyhogy nem találkoztok?

okt. 11. 06:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert eddig nyáriszünet volt az egyetemeken és nem voltunk egy városban.
okt. 11. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Akinek 2x30 perc utazást nem ér meg egy találkozás egy ismerőssel, az nem is akar vele találkozni.

Ember, tudod mennyi 30 perc utazás? Nemhogy Budapesten, de még egy megyeszékhelyen belül is utazhatsz ennyit.

Amikor a "messze" szót olvastam a nyitóban, minimum 3-4 órás utazásra gondoltam.

okt. 11. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Október közepe van, a nyári szünet régen véget ért. Nincs ezzel baj, de úgy tűnik, azért neked sem olyan fontos, hogy erőfeszítéseket tegyél a találkozásért.
okt. 11. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
30 perc utazáson rugóztok? Mik vagytok ki? 12 évesek?
okt. 11. 15:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó, idézőjelbe kellett volna tennem a messze szót. Pont ez az, hogy szerintem se sok a 30 perc, csak szerinte.
okt. 12. 03:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ausztriában járunk egyetemre, itt csak októberben kezdődik a félév, nekem ez volt az első hét.
okt. 12. 03:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!