Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barátom öngyilkos lett,...

Egy barátom öngyilkos lett, több hét után tudtam meg (messze lakunk egymástól, nincs közös ismerősünk). Érdemes lenne válaszokat keresni, vagy bővebben tudni erről?

Figyelt kérdés

Nem is a miértek a lényeg, mert tudom nem volt jól már egy ideje, mi aggasztotta. Meg arra úgy se kapnánk választ.

Hogy mikor történt pl ilyenekre gondolok. Vagy egyáltalán nektek milyen kérdések fordulna meg a fejetekben?

okt. 10. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Az oka és a módszer érdekelne. A pontos hely és idő nem igazán lenne fontos számomra.
okt. 10. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem érdemes. Jobb nem tudni, hogy mikor és hogyan tette. Hidd el!
okt. 10. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is jobb az ilyent nem tudni.
okt. 10. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Akitől hallottad hogy meghalt, attól kellene megkérdezni.
okt. 10. 16:00
 5/8 A kérdező kommentje:
1/4 szerintem ez nem fontos. Nem fogok senkinek ötleteket adni.
okt. 10. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5

Én azt írtam hogy attól kérdezd meg, akitől hallottad a hírt, hogy meghalt. Nem tudod értelmezni??

"több hét után tudtam meg"

Na és kitől?? Na ettől kérdezd. :P

okt. 10. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Látom nem tudod értelmezni az írásjeleket...
okt. 11. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Istenem, ez a sok váaszoló és lepontozó élt már át ilyet? Nektek lett öngyilkos valakitek? Ha nem, akkor takarodjatok innen! Nekem öngyilkos lett az egyik ismerősöm, máig nem tudom hogyan, de nem is érdekel. Egyszerűen jobb nem tudni. MIért érdekelne bárkit is, hogy hogyan vette el a saját életét egy olyan ember, aki fontos volt neki??? Egészséges ember inkább nem akar plusz traumát a meglévő mellé...
okt. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!