Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit reagálnátok, ha a legjobb...

Mit reagálnátok, ha a legjobb barátnőtökkel ez történne?

Figyelt kérdés
Hogyha váratlanul öngyilkos lenne, utána pedig egy közösségi oldalon látnátok, hogy valakik feltöltötték a boncolásáról készült képeket.

2023. júl. 1. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Sokként érne, valószínűleg terápia kellene.
Megrázna az eset, de átvészelném.
Nem viselne meg a dolog.
30 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
A képeket jelentsd a közösségi oldalnak és a rendőrségnek, aztán felejtsd el az ügyet. Biztos megrázó élmény volt, de minél kevesebbet foglalkozol vele, annál előbb gyógyul a lelked.
2023. júl. 1. 22:10
 2/20 A kérdező kommentje:
#1: Hálistennek én nem vagyok érintett az ügyben, csak láttam amiket felraktak.
2023. júl. 1. 22:17
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Ez konkrétan bűncselekmény. Kegyeletsértés.
2023. júl. 1. 22:18
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Ez bulvarhir?

Hogy mit szolnek, hulye kerdes, megis, ki nem kapna sokkot??

2023. júl. 1. 22:23
 5/20 A kérdező kommentje:
#4: Nem búlvár, én is láttam a felvételeket. Férfiként nem tudom, hogy reagálnék, ha egy barátomat így látnám viszont. Az biztos, hogy ilyeneket látva elgondolkozik az ember az életen.
2023. júl. 1. 22:43
 6/20 anonim ***** válasza:
98%

Ki posztolta, milyen indokkal? Felismerhető mindenki számára vagy csak én látnám, hogy ő az?

Mert ha egy orvostudományi csoport rakta ki véleménycsere céljából nem zavarna.

De ha egy "kedves ismerőse" akkor fix nem hagynám annyiban.

2023. júl. 1. 22:58
 7/20 A kérdező kommentje:
#6: Arcról is, meg a tetoválásáról is felismerhető volt. Eredetileg egy +18-as csoportba rakták fel, onnan osztogatták tovább.
2023. júl. 1. 23:09
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

Ez nagyon beteg. Ez bűncselekmény.

Biztos, hogy felkavarna, nem is a boncolásos képek miatt (kizárólag orvosi jellegű dolgokkal kapcsolatban elég jó a gyomrom), nem is amiatt, hogy a barátnőm lenne az, még azt is átvészelném valahogy - de az, hogy egy ilyen 18+-as csoportba töltik fel, ahol gondolom ilyen gore-rajongó mentális beteg emberek ámuldoznak a képein, az annyira feldühítene, hogy nem dolgoznám fel egyhamar. Az biztos, hogy egyből jelenteném és leszedetném a képeket, még ha nagyon utána is kéne járnom.

2023. júl. 1. 23:46
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Kizárt, hogy hozzátartozó ilyen képet kitegyen, ugyani csak a boncolás eredményet, a diagnózist kapja meg a legközelebbi családtag, fényképeket nem.

Ha valamelyik idióta, aberrált beteg boncnok fotókat készítene, s feltenné, csak akkor láthatnád, ha az ismerőse vagy.

A képletben a 3. szempont az, hogy az elhunyt neki is, neked is közös ismerősöd kellene legyen.

Ez az elemi logika.

Nos?!

2023. júl. 2. 01:48
 10/20 A kérdező kommentje:
#9: A kórboncnok fotózhatta, és ő, vagy egy olyan személy aki ezekhez hozzáfért, feltöltötte őket az internetre. Úgy sem fog már kiderülni szerintem, hogy ki szivárogtatta ki, hiába nyomozzák. Az Instagramját is kiposztolta valaki, onnan ismerem az elhunytat.
2023. júl. 2. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!