Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan létezik hogy valaki...

Olyan létezik hogy valaki csak azért tér vissza a múltból,hogy méltóképpen lezàrjon egy kapcsolatot vagy màs okai is vannak?

Figyelt kérdés
szept. 30. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon furcsa lenne,ha valaki eltűnik és azért jönne vissza,hogy lezárjon valamit.

Eleve le kellett volna zárni és nem játszani ingát hol ide, hol oda. Az idő közben elment, teljesen mások az érzések és a méltó lezárásnak lehet már se értelme, se eredménye nem lenne.

Ilyen még nem volt az életemben és biztos vagyok benne,nem is lesz.

F

szept. 30. 19:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jol irod masok idovel az erzesek meg akkor is ha szerettem volna hogy visszajojjon...Valojaban en sem tudom milyenek az erzesek ahhoz lehet beszelnem kellene vele.De hogy tudnank- e ujbol kapcsolodni vele az jo kerdes
szept. 30. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fura lenne, ha csakis azért jelenne meg újból, hogy lezárjon egy olyan dolgot, amit ő maga hagyott előtte nyitva. Bármilyen okból is.

Velem akárhányszor újra próbálták indítani az általuk félbehagyott barátságot, mindig az lett a vége, hogy közben kiderült, hogy valami szívességet szeretnének tőlem. Vagy csak panaszkodni.

szept. 30. 20:00
 4/10 A kérdező kommentje:

3-as jol irod megszakitotta de valamilyen szinten nyitva hagyta.

Itt nem szivessegrol van szo.Valoszinuleg eszebe jutott a regen egyutt toltott ido,es most rossz passzban van,eszebe jutott amikor tamasza voltam es lehet most nem jol all tarsasaggal vagy inkabb minosegi kapcsolattal.Ez a tippem.Vagy a masik opcio,hogy tenyleg rendezné.

szept. 30. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Baratsagban mem szamit,h elszakadtatok egymastol. Fogadd ugyanugy.
szept. 30. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon minimális embernek van igazán felelősségvállalása Mo.-n, így van, de ritka az, amit kérdezel.
szept. 30. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Én fogadnám a megkeresését, kíváncsi lennék, mit szeretne. De megtartanám a 3 lépés távolságot...
okt. 2. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt nekem is lezáratlan barátságom, ilyesmik. Szar volt utána, hogy már nem lesz jó alkalom a lezárásra. Mert így távlatokból már nem neki teszek bármit, hanem ha nekem még valami hiányérzetem van abból a kapcsolatból, akkor az bennem van, és kész. Azt magammal kell lerendeznem.

Azóta kétszer kellett még lezárnom ismertségeket, és a távozás/tiltás/akármi pillanatában ezt meg is tettem. Egyik személyesen volt, másiknak egy nagyon hosszú búcsúlevelet írtam.

Persze lehet, hogy valaki nem tudja megállni, hogy ne zaklasson fel egy embert a múltjából, és x év után felkeresi egy ilyen fssággal. Biztosan létezik ilyen is, de nagyon nem támogagom.

okt. 3. 01:48
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as igen jol irod,az magunkkal kell lezarni es neha az idobe telik.Itt az volt egy uzenetbe levo vita utan megszakitotta a baratsagot,kertem a tisztazast,beszeljuk meg nem akarta.Tehat igy szakadt meg...es ez nem volt teljes lezaras.Annak ellenere hogy megszakitotta kerte ne irjak neki irt o utana ketszer hogy valamit visszaadjon- de azota se adta vissza,meg karacsonykor.Illetve egy honapja bejelolt tarsasagi oldalon es azota reagal a kepeimre.Nem ertem miert jelolt ha elvagta a baratsagot.Nincs sok ismerose az oldalon nem hinnem hogy en kellenek oda disznek.Hogy bekulni szeretne- e azt nem tudom...errol nem irt egy szot sem.Bar mondjuk ha en igy kivagtam volna valakit az eletembol,ilyen modon nem tudom mernek- e barmit is direkt kezdemenyezni.
okt. 3. 07:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Masreszt viszont...aki igazan akar valamit tesz is erte
okt. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!