Akkor szokott jól működni a dolog, ha legalább az egyiknek van párja és társaságban találkoztok, nem kettesben.
Menyasszonyomnak is voltak fiú barátai a gimiből, érdekes mind lekopott az évek során, amikor egyértelművé tette, hogy velem szeretné leélni az életét.
Én férfi vagyok és három lány barátom volt. Az egyikkel ha egyikünknek sem volt kapcsolata, akkor összejártunk szexelni, a másikkal egyszer tacsak részegen smároltunk (egyikünk sem emlékszik rá, haverok mondták), a harmadikkal semmilyen szeuxális jelleggű kémia nem volt. A második lánnyal akkor szakítottam meg a kapcsolatot, mikor kiderült hogy rendszeres kibeszél mások előtt, és mikor úgymond ki akartunk békülni, le akart nyalni félrészegen úgyhog nekem komoly kapcsolatom volt. Elutasítottam, hazakísértem és többet nem beszéltem vele.
A feleségem érdekes módon az első lányra sosem volt féltékeny, és leginkább az utolsóra volt, pedig mondom, sosem volt semmi kémia, és szó szerint ő volt a legjobb a barátom. Az első lánynak barátjával (mostmár férjével) nagyon jól kijöttem, kimentünk meccsett nézni a csaj nélkül is, mikor egy városban éltünk, tök ugyanolyanok voltunk (megvolt a csaj zsánere).
A második lánnyal most is egy városban élek, de vele megszakítottam a kapcsolatot ugye, a másik kettő közül az egyik messze Nyugaton él, a másik meg meg 300 km-re. Így megszakadt a kapcsolat, évente egyszer-kétszer felhívjuk egymást és annyi. Meghívtam őket az esküvőre, és az egyik el is jött.
Szóval én fiúként tudom azt mondani, hogy van fiú-lány barátság, ahol nincs szexuális igény meg semmi, legalábbis én a 3 közül 2-re egyáltalán nem voltam soha rágerjedve. Bár tény, hogy a feleségem is eleinte a lány barátom volt, de később mégis összejöttünk. Szóval akkor mondjuk azt, hogy 4-ből 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!