Internetes barátság létezik?
Nem igazán szeretek interneten ismerkedni viszont sajnos a mai rohanó világban fel kell venni a ritmust. Nem arról van szó hogy nincsenek barátaim, csak kicsit több barátra szeretnék szert tenni, még nem nagyon találtam meg a társaságomat de nyilván ez idővel bekövetkezik. Úgy vagyok vele hogy nem végig interneten szeretném vele tartani a kapcsolatot hanem össze barátkozunk és ha meg van a közös téma, hasonló az érdeklődési körünk akkor fokozatosan haladunk előre. Pl elsőnek írogatás, aztán hivásozás, utána élőben találkozás. De akár a hivás is jó az a lényeg hogy közös élményeket, jó pillanatok legyenek az adott személlyel. Úgy vagyok vele hogy mindenki okkal jön az életünkbe, és nem pont az interneten kéne ismerkedni de ha nagyon egy hullámhosszon vagyunk akkor szerintem ez egy jó dolog.
Egyébként lány vagyok.
Esetleg tikton lehet barátokat szerezni?
Amíg van érdeklődés mindkét félben, addig biztosan működhet, aztán valamelyik fél talál élőbeni barátokat vagy lesz párkapcsolata pl...
Évi 1-2-3 levélre, üzenetváltásra is korlátozódhat ez a végén, amolyan "én jól vagyok te hogy vagy?" stílusúra.
Én akkor szoktam a kapcsolatot megszakítani, ha pl. felvetek témákat, a másik fél nem reagál rá, vagy tőmondatokban reagál.
Nem kell hosszú leveleket írogatni, de az ilyen "igen", "nem", "hát van az úgy", "érdekes", "tudom" szavakból álló üzenetek vagy levelek számomra semmit nem jelentenek.
#6:
Akkor ti nem vagytok barátok, és soha nem is lesztek így. Ha valamelyikőtök bajba kerül, nem számíthat a másikra. Ez minden, csak nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!