Hány évesen jöttél rá, hogy barátság sem létezik, és csak magadra számíthatsz?
Figyelt kérdés
aug. 3. 12:56
1/26 anonim válasza:
Mivel rengeteg barátság létezik a világon, ez egy igencsak hamis állító kérdés.
2/26 anonim válasza:
16 évesen. Az akkori "barátaimról" azt hittem, hogy szeretnek, fontos vagyok nekik, de aztán kiderült, hogy ez csak a látszat. Azóta nem is barátkozok.
3/26 anonim válasza:
Létezik barátság, csak nem mindig úgy, ahogyan azt elképzeltük.
4/26 anonim válasza:
Attól, hogy neked eddig pechedre csak sz@r emberekből álló, kamu baráti köröd volt, még létezik valódi barátság. A megfelelő személyt, személyeket kell hozzá megtalálni.
5/26 anonim válasza:
Valótlanságokra nem szokott "rájönni" az ember. Abba inkább csak belekényelmesedik.
7/26 anonim válasza:
Olyan 22-23 évesen. Akkor kezdett el látványosan "nem ráérni" a barátnőm a közös programokra. Suli után már persze... Azóta én senkit nevezek barátnak, max ismerős.
8/26 anonim válasza:
20-on évesen. Amíg előnyt nyújtasz, addig vagy jó. Meg az a program legyen mindenképp, amit ő akar és, ott és akkor. Kompromisszum teljes hiánya.
9/26 anonim válasza:
Az még mindig nem a barátság "intézményét" ássa alá, hogy ti sekélyes embereket szedtek össze. Amiket írtok, annál egy normális szomszéddal, aki nem a barátod, csak az ismerősöd, szorosabb és egymást kölcsönösen segítő kapcsolatot lehet kialakítani.
10/26 anonim válasza:
Kérdező, olyan vagy, mint a kútban lakó béka, aki arról győzködi a madarakat, hogy az a kis kék kör az egész világ, amit ő lát a kút mélyéről...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!