Mondhatok ilyet az orvosomnak, jól fog neki esni, vagy nem illik? Lent a többi.
A háziorvosunk már évek óta olyan figyelmes, kedves, velem különösen, mert közel is lakik. Érdeklődik csak úgy az egészségünk felől stb.
Arra gondoltam, hogy a legközelebb is ha ilyen kedves lesz, megondanám neki, hogy mennyire jól esik és azt, hogy emiatt egyre jobban kedvelem.
Ezt konkrétan így mondanám.
Kérdező, te bele vagy habarodva ebbe az orvosba. #6 válaszoló megjegyzése nagyon találó volt.
Ja, és ha netán ilyet mondanál neki, biztos lehetsz benne, hogy miután kimentél a helyiségből, az orvos összenéz az asszisztensével, és mindegyikük a fejét fogja majd. Hiányzik ez neked?
Ha mindenképpen kedveskedni akarsz, viszont többet nem szeretnél, akkor várd meg az ünnepeket.
Én a GLS meg az MPL futárnak szoktam bonbont adni, mivel mindig Ők hozzák és gyakran rendelek online.
Mondjuk Ő orvos és velük azért más ez az ajándékozás dolog, de szerintem, ha civilben látod az utcán, akkor nincs vele gond. (mondjuk így mindig nálad kell legyen a bonbon 😂)
15 vagyok
kimaradt egy kis rész :D
“mivel mindig Ők hozzák A CSOMAGOT”
Ez mondjuk kevésbé félreérthető: nagyon megkedveltem?
Ez mégsen egyre jobban kedvelem...
De miért mondanál ilyet?
Tedd fel ezt a kérdést magadnak.
Én mondjuk tudom a választ, te titkon reménykedsz, mert érzéseid vannak felé és ez egy jelzés lenne tőled, hátha lép. Ha pedig nem lép, ez mégsem annyira gáz, mint ha egyenesen megmondanád, hogy tetszik. Mert tetszik neked. Ez ezer százalék. Nem ezen vekengenél egy idegen oldalon másoknak, ha nem így lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!