Ez normális dolog? Igaza van? Tényleg nem vagyunk barátnők? Bocsi, ha gyerekes dolog, de érdekel a véleményetek!
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...
A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én az ismerőseimmel nem taizok ennyiszer, és csinálok progikat, se nem írogatok rájuk szinte naponta...
De lehet én gondolom rosszul....
Kvzgat velem, szidja nekem egy bnőjét, mesél nekem a sikertelen lombikjaikról...
szept. 6. 11:38
21/24 anonim válasza:
Igen, igen. Így van. Segítettem én is egyik barátomnak, de amikor nekem kellett, nem tudott segíteni.
22/24 anonim válasza:
Meg mikor elkezdett beindulni a vállalkozásom, mindenki megalázott. Küldözgettek nekem állásajánlatokat, most meg már lapítanak, hogy bejött az élet.
23/24 anonim válasza:
Nem tudnak vagy nem akarnak,nem veszik figyelembe ha neked rossz,elhuzzak magukat olyankor pedig nem sok kellene csak a tarsasaguk
24/24 anonim válasza:
Meg torkuk szakadtából kinevettek, hogy én házat akarok venni. Rá pár hónapra meg is vettük. Ez a lapítás ment akkor is, hogy még csak nem is faluban vettünk házat. Egyiknél akkor telt be a pohár, amikor napi szinten kinevetett, hogy én külföldre akarok költözni. Elküldtem a francba. Azt mondta, hogy ahhoz pénz is kell és sose fogok kiköltözni csak álmodozom. Majd szóljak, ha sikerül ;) Jövőre indulunk Európa járó körútra és kiköltözünk 1-2 évre nyaralni. Még csak nem is dolgozni megyünk ki végül külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!