Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális dolog? Igaza...

Ez normális dolog? Igaza van? Tényleg nem vagyunk barátnők? Bocsi, ha gyerekes dolog, de érdekel a véleményetek!

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...

A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....

Hát nem tudom ki hogy van vele, de én az ismerőseimmel nem taizok ennyiszer, és csinálok progikat, se nem írogatok rájuk szinte naponta...

De lehet én gondolom rosszul....

Kvzgat velem, szidja nekem egy bnőjét, mesél nekem a sikertelen lombikjaikról...

szept. 6. 11:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Kinek mi egy barát.

Nála még nem ütötted meg a mércét,de jól érzi magát veled.

Amugy meg lehet csak lelki szemetesnek használ.

szept. 6. 11:46
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Lelki szemetesládának használ, elmondja ami őt nyomasztja, hogy hallgasd meg, de azért ami mondjuk veled történik, vagy történne, nem akar úgymond felelősséget vállalni, és kölcsönösen segíteni. Ezért nem akar barát lenni.
szept. 6. 11:50
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól leírták előttem.
szept. 6. 11:57
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon más az ismerős, haver, barát fogalma. Sokan hülye módon mindenkire ráaggatják a barát fogalmát, viszont az ő "barátaik" valójában semmit nem érnek egy valódi baráthoz képest, mert nekik "sok barátjuk van". Nincs értelme elemezni az ő kapcsolataikat, nekik csak "barátaik vannak" és kész.

Egy valódi barát olyan akire számíthatsz, aki támogat, segít. Nem kedveskedik mindig, hanem egyenesen a szemedbe mondja, ha hülye vagy, ha hülyeséget csinálsz.

Viszont, ha bajban vagy, akkor segít, nem hagy magadra. Gondol rád és foglalkozik veled. Lehet akár 2-3 havonta beszélsz vele, vagy találkozol, de attól még lehet a barátod valaki. Nem attól lesz valaki barát, mert 0-24 együtt lógtok.

szept. 6. 11:59
 5/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, én is azt gondolom, hogy csak kihasznál!

Egy jó időtöltés vagyok neki, és semmi más....

Pedig szokta kérdezni, hogy velem mi újság, meg hív, hogy menjek vele, és a párjával ide - oda....

Ezt is akkor minek????

szept. 6. 12:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha hajnali háromkor kidobna a pasid, vagy akkor tudnád meg, hogy elhunyt egy szeretted... ezt a csajt hívnád? Felvenné a telefont? Ugorna, hogy menj át?

Ha igen, barátok vagytok.

Ha nem, akkor csak ismerős.

szept. 6. 12:31
 7/24 anonim ***** válasza:
92%

#5:

Attól még érezhetitek magatokat jól, mert nem vagytok barátok.

Félreérted. Attól nem kihasználás, mert szeret veled időt tölteni. Nem hazudta azt, hogy barátok vagytok és vert át. Nekem legalábbis az jön le, hogy te többen értékelted ezt a kapcsolatot, mint ő.

szept. 6. 13:33
 8/24 A kérdező kommentje:

Magamból indultam ki, mert én ismerősökkel nem ilyen vagyok mint ő....

Ezért azt gondoltam barátok vagyunk.

szept. 6. 13:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo,hozzad hasonloan nalam is mar barat kategoria az akivel rendszeresen talalkozok havonta foleg akkor ha naponta ir is meg beszamol a vivodasairol,meg kepbe vagyok szinte mindennel ami vele kapcsolatos.Volt egy ilyen baratnom akivel vitak is voltak ilyen dolgok miatt es megszakitotta velem a kapcsolatot,most viszont jonne vissza az eletembe
szept. 7. 07:48
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Visszaterve meg a barat -ismeros kategoriahoz.Az ismerosoknek nem beszelek a csaladi dolgokrol,szemelyes problemaimrol,nem avatom be az eletem torteneseibe melyebb szinten.A legtobb ismerossel evi 2-3 megbeszelt talalkam van,neha esetleg irunk egymasnak de olyankor formalisabban vagy osszefutunk az utcan es beszelunk 5-10 percet.Van olyan is akivel evente 1-2 irunk hosszabban egymasnak es abban merul ki az egesz.Akivel van surubben talalka,program,sok szemelyes dolgot megoszt,rendszeresen ir es le ismerosozik az egy kapcsolat veget is jelenti.Altalaban olyankor jonnek ezzel amikor te kersz valamit,neked van szukseg tamogatasra hogy nem vagyunk baratok csak ismerosok...altalaban nem is szavakkal mondjak hanem a tetteikkel mutatjak
szept. 7. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!