Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális dolog? Igaza...

Ez normális dolog? Igaza van? Tényleg nem vagyunk barátnők? Bocsi, ha gyerekes dolog, de érdekel a véleményetek!

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...

A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....

Hát nem tudom ki hogy van vele, de én az ismerőseimmel nem taizok ennyiszer, és csinálok progikat, se nem írogatok rájuk szinte naponta...

De lehet én gondolom rosszul....

Kvzgat velem, szidja nekem egy bnőjét, mesél nekem a sikertelen lombikjaikról...

szept. 6. 11:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindannyiunknál máshol "kezdődik" a barátság fogalma. Lehet, hogy neki még ennél is mélyebb kapcsolatnál, vagy hosszabb ideig tartóaknál. Bár engem is kellemetlenül érintene, ha ennyi időtöltés mellett, meg ilyen témák mellett csak ismerősként gondolna rám valaki és nem barátként.

Ugyanakkor... ha te többet adsz ebbe, mint ő, akkor tényleg sanszos, hogy kihasznál.

szept. 8. 16:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz vannak a baratsagnak is fokozatai.De azert akivel sokszor talalkozol,megosztasz vele dolgokat inkabb barat mint ismeros.Nekem van olyan baratnom akivel kavezni,italra,moziba,kirandulni jarok kb. ket hetente talalkozunk volt amikor hetente is most ilyen a munkabeosztasunk.Pont mindent nem mondok el neki,mert tudom nem ertene meg vagy olyan valaszokat,kerdeseket tenne fel errol a kovetkezo idoszakban ami engem idegesitene.Ettol fuggetlenul baratnonek tekintem es beszelunk egymasnak a dolgainkrol pl.az egyik baratnommel a konfliktusomat neki meseltem el,kertem velemenyt mivel o is ismeri az illetot kozos tarsasagbol.
szept. 8. 16:52
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem adok bele többet.

Ő szokott általában írni nekem, én annyira nem, de nem azért, mert lexarom Őt, hanem, mert jobban lefoglalom magam, stb...

Ő többet keresi az én társaságom, mint fordítva, mégis én barátnak hittem Őt, Ő pedig engem csak egy ismerősnek tekint....

Kihasználni nem gondolom, hogy kihasználna, csak elmondása szerint nincsenek barátai, ezért valahol "rám van utalva" .....

szept. 8. 16:59
 14/24 A kérdező kommentje:

Nincs kivel beszélgetnie, taliznia, ezért keres engem...

De én pl ha csak egy ismerősöm valaki, akkor nem avatom úgy be a magánéletembe, és biztos, hogy nem sérteném meg a másikat azzal, hogy : "Nem vagyunk barátnők, úgyhogy téged nem tudom hova soroljalak..."

Még ha így is érezném, bennem azért van tapintat....

szept. 8. 17:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valoszinu unalom uzesbol keres es neki a gyakori talalka ezert nem jelent baratsagot.Ismeros helyzet.
szept. 8. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetesládának használ. Nekem is van ilyen barátnőm, csak akkor kellek neki, ha összeveszik valamelyik barátnőjével, amúgy meg nem írna magától.
szept. 10. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tom, ismerősnek nem mesélek a lombikról, de ha neki ez csak ismerősi alap, akkor mit mond el egy barátnak??? :D Vagy velük már naponta lefekszik?

Na mindegy. Ha neki ez még csak ismerősi szint, akkor hagyd rá. De figyelmeztetlek, hogy figyel arra mit mondasz el neki, mert garantálom, hogy továbbpofázza.

szept. 11. 07:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerosnek tenyleg nem beszelnek ilyen dolgokrol Vagy arrol sem,hogy ongyilkos gondolatokkal kuzd,vivodik mi az elet ertelme.Vagy masik baratno,hogy mrg szuz nem fekudt le senkivel es mi gatolja ebben.Nekem ilyen eseteim voltak es aztan kihatraltak a baratsagbol...en ilyesmikrol pl.nem is beszelnek akarmelyik baratomnak sem de az is lehet senkinek sem
szept. 11. 08:11
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy olyan "legjobb barátom", akiben végül annyira megbíztam, hogy elmondtam, hogy mennyire depressziós vagyok. Rám hívta a hatóságokat, berúgták a rendőrök az ajtó. Zárt osztályról 2 perc múlva haza engedtek, mert abszolút nem zárt osztályos történet volt. A legjobb barát letiltott, ezért telefonon kezdtem el hívogatni, hogy ezt mégis hogyan gondolta, több száz ezer forint egy ajtó. Reális indokot nem mondott, még a telefont is kinyomta, letiltott. Senkinek se beszélek a problémáimról azóta. Azt se érdemes elmondani egy barátnak se, hogy mennyire sikeres vagy, mert akkor levakarhatatlanul jönnek a kamu barátságok.
szept. 11. 08:28
 20/24 anonim ***** válasza:
33%

Nem,legjobb az ilyen dolgokat pszichologussal megbeszelni.A jo dolgokat se jp mindig elmondani pl.hogy uj dologba fogtal mert jonnek az ellen velemenyek,konmentarok...

A masik dolog meg...ha te vagy rossz helyzetben nem kapod vissza toluk azt amit adtal,tapasztaltam

szept. 11. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!