Ez normális dolog? Igaza van? Tényleg nem vagyunk barátnők? Bocsi, ha gyerekes dolog, de érdekel a véleményetek!
Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...
A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én az ismerőseimmel nem taizok ennyiszer, és csinálok progikat, se nem írogatok rájuk szinte naponta...
De lehet én gondolom rosszul....
Kvzgat velem, szidja nekem egy bnőjét, mesél nekem a sikertelen lombikjaikról...
Mindannyiunknál máshol "kezdődik" a barátság fogalma. Lehet, hogy neki még ennél is mélyebb kapcsolatnál, vagy hosszabb ideig tartóaknál. Bár engem is kellemetlenül érintene, ha ennyi időtöltés mellett, meg ilyen témák mellett csak ismerősként gondolna rám valaki és nem barátként.
Ugyanakkor... ha te többet adsz ebbe, mint ő, akkor tényleg sanszos, hogy kihasznál.
Nem adok bele többet.
Ő szokott általában írni nekem, én annyira nem, de nem azért, mert lexarom Őt, hanem, mert jobban lefoglalom magam, stb...
Ő többet keresi az én társaságom, mint fordítva, mégis én barátnak hittem Őt, Ő pedig engem csak egy ismerősnek tekint....
Kihasználni nem gondolom, hogy kihasználna, csak elmondása szerint nincsenek barátai, ezért valahol "rám van utalva" .....
Nincs kivel beszélgetnie, taliznia, ezért keres engem...
De én pl ha csak egy ismerősöm valaki, akkor nem avatom úgy be a magánéletembe, és biztos, hogy nem sérteném meg a másikat azzal, hogy : "Nem vagyunk barátnők, úgyhogy téged nem tudom hova soroljalak..."
Még ha így is érezném, bennem azért van tapintat....
Hát nem tom, ismerősnek nem mesélek a lombikról, de ha neki ez csak ismerősi alap, akkor mit mond el egy barátnak??? :D Vagy velük már naponta lefekszik?
Na mindegy. Ha neki ez még csak ismerősi szint, akkor hagyd rá. De figyelmeztetlek, hogy figyel arra mit mondasz el neki, mert garantálom, hogy továbbpofázza.
Nem,legjobb az ilyen dolgokat pszichologussal megbeszelni.A jo dolgokat se jp mindig elmondani pl.hogy uj dologba fogtal mert jonnek az ellen velemenyek,konmentarok...
A masik dolog meg...ha te vagy rossz helyzetben nem kapod vissza toluk azt amit adtal,tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!