Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha barátnőm bepasizik, akkor...

Ha barátnőm bepasizik, akkor már nem lesz az mint régen? Mi lesz ebből a barátságból?

Figyelt kérdés

Férfiként 2 éve összebarátkoztam egy lánnyal, nagyon jó barátok lettünk, elején egyszer kétszer lefeküdtünk de egy éve már csak barátság semmi szex, de nyilván alszunk egymásnál, nyaralunk közösen..

Viszont megismerkedett egy pasival és holnap randira is megy vele......

aug. 27. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ennek a "barátságnak" vége lesz. Viszont ez eleinte sem bolt barátság ha szexeltetek meg együtt aludtatok. Legalábbis én a barátaimmal nem fekszem össze.

Ne akarj bekavarni a kapcsolatába.

aug. 27. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
*volt
aug. 27. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem attól nem lesz. Hanem attól, hogy érzelmileg éretlenek vagytok.
aug. 27. 09:24
 4/8 A kérdező kommentje:
1. És miért lesz vége szerinted? Nagyon megvan a lelki kötelék...
aug. 27. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha lesz egy kapcsolata, nem veled fog foglalkozni. Ez a szomorú valóság. Főleg ha elkezdesz féltékenykedni.

Nekem még sok évvel ezelőtt volt egy fiú barátom. Mindig mindent megbeszéltünk. Soha nem volt köztünk semmi több. Megismerkedett akkor egy lánnyal aki nem engedte, hogy beszéljen velem. Meg egyébként is már vele töltötte a szabadidejét, nem velem. Pedig teljesen mellettük álltam, nem akartam soha bekavarni. :)

(#1 voltam)

aug. 27. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen lelki kötelékről beszélsz? Nincs olyan, amíg ezt a kérdést neki nem mered feltenni.
aug. 27. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy az van hogy rájössz hogy kell neked mint nő és elhívod randira mielőtt elcsaklizzák, de akkor hosszú komoly kapcsolat legyen belőle ne egy ilyen hogy ja, mégse. Vagy az van hogy elfogadod hogy csak max neten fogtok néha beszélni, ha van közös téma. Vagy sehogy.
aug. 27. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Le se fogja szrni a ti koteleketeket, mert neked 2 szexnél többre nem kellett. Ennek a Pasinak remelhetoleg nagyon sok szexre, osszebujasra, programra, bezselgetesre kelleni fog. És remélhetőleg tökös pasi lesz, aki nem fogja hagyni, hogy mellette más pasikkal járjon nyaralni meg együtt aludni mert ő fogja kielegiteni minden igényét. Vagy legyél a csajjal komoly kapcsolatba vagy hagyd építeni a jövőjét.
aug. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!