Van egy netes lánybarátom, régen úgy éreztem hogy tényleg fontos vagyok neki, (akkor is volt pasija) de most csak úgy ignorál néha miért lehet ez?
Régen mindig nagyon aranyos volt velem mindig érdekesen írt és sokat, mindig szíveket vagy valami aranyos emojikat is. Ha pl. mondtam hogy hogy jóéjt megyek aludni akkor mondta még ne, nagyon szeret velem beszélgetni, jobban megértem mint a barátja stb. Aztán mindig szívecskékkel elköszönt.
Reggel arra keltem hogy már írt, megkérdezte hogy vagyok stb.
Most meg beszélget velem, de nem folyamatosan. Néha tök random, mintha 1 napja ismernénk egymást és valami iskolai projekten dolgoznánk kb.
A régi "fontos" érzésből az alakult ki bennem most mintha csak unaloműző lennék.
Nem most vagy unaloműző, hanem akkor voltál. Most inkább kolonc vagy, ezért megy nyögvenyelősen a beszélgetés.
A nők ilyenek (jó, lehet a férfiak is, nekem nyilván csak nőkről van tapasztalatom), de önmagában a netes éra pont ezért kerülendő, ezért írnak sokan Tinderről is rosszakat. Természetesen volt aki ott talált párt, de ez a ritkábbik eset.
Tinderen is ugyanez van, nem értik az emberek hogy ha 1 hétig tök jól elbeszélgettek, miért változik ez meg gyökeresen egyik napról a másikra, és önmagukban keresik a hibát.
Pedig nincs hiba, ez valójában nagyon egyszerű: jött valaki, aki érdekesebb/szebb/jobb/okosabb nálad. Ilyen ember pedig mindig lesz.
A netes ismerkedésnek (akkor is ha nem párkeresés a cél, pusztán csak barátság) az esetek 99%-ban ez a vége. Megy-megy egy darabig, aztán rád unnak, vagy ahogy írtam, jön egy nálad izgalmasabb ember.
Ezt miért nem tőle kérdezed?
Ha tényleg jó barátok vagytok...
Akkor te nem vagy jó ember.
Akkor viszont lehet, hogy igaza van a másiknak, hogy keveset ír. Lehet, hogy megismert téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!