Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történhetett, hogy ennyire...

Mi történhetett, hogy ennyire megváltozott és ignorál?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi ismerősöm, akivel jóban voltunk évekig. Nem volt szoros barátság, vagy ilyesmi, de ha összefutottunk, mindig nagyon mosolygott, látszott, hogy örül, kedves volt, beszélgettünk, hülyéskedtünk. Ritkán futottunk össze, semmi olyan dolog nem volt köztünk, ami miatt haragudhatna. Viszont a legutóbbi találkozásainkkor egyértelmű volt, hogy baja van velem, de olyan szinten, hogy meg sem lehet kérdezni mi, mert elfordul, kerül, látszik, hogy nem akar beszélni egy szót sem. Én ezt tiszteletben is tartom, ha nem, hát nem, nem fogom zargatni, de nagyon furcsa és érdekelne az oka.

Ha ti hirtelen így megváltoztok valakivel szemben (látszólag ok nélkül), annak mi lehet az oka?

27/n, 35/f

2022. ápr. 24. 09:42
 1/5 A kérdező kommentje:
*mi volt az oka
2022. ápr. 24. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet akart volna tőled valamit, és pukkad hogy nem lett semmi. Attól hogy szerinted semmi jelét nem mutatta, meg nem közeledett úgy még lehet hogy tetszettél neki.

Lehet a hülyéskedést is ő flörtnek, köteledésnek élte meg.

Vagy megunta hogy nem lett semmi, vagy mással összejött valami és "feleslegessé váltál" a szemében.

Én legalábbis erre tippelek.

2022. ápr. 24. 09:50
 3/5 A kérdező kommentje:

2: Köszönöm!

Egyébként van kapcsolata, mindig is volt neki az évek során.

2022. ápr. 24. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit a legtöbbnél
2022. ápr. 24. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy inkább valami rosszat hallott, valaki csúnyán beszélt neki rólam?

Mert szerintem, ha akart valamit, de feladta, akkor csak simán közömbös lenne, de rajta látszik, hogy vérig van sértődve.

2022. ápr. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!