Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos pár hónapja nagyon rosszba lettünk egy barátnőmmel akit nagyon régóta ismerek, és nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Sajnos ahogy barátja lett, első szerelme nagyon eltávolodtunk egymástól..sokszor “cserben” hagyott a barátja miatt ha úgy volt, próbáltam megérteni de nagyon rosszul esett. Igazából azóta nem vagyunk jóban. Ő sajnos nem értette meg, én miért kezdtem el ezek miatt hanyagolni, ami által én lettem a rossz. Igazából azon gondolkodom, hogy ráírok, hogy beszéljük ezt meg. Nagyon sok közös jóban volt részünk, együtt éltünk meg rengeteg mély pillanatot és sajnálom, hogy ez a barátság így alakult, és még ha semmi sem lehet ugyanolyan mint a régi, megéri átbeszélni ezt az egészet? Kíváncsi vagyok a véleményekre, volt valaki hasonló cipőben? 20/L

aug. 26. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló cipőben, csak abban a sztoriban én voltam a nagy szerelmes. Az akkori barátnőm meg akkor nagyon rám telepedett, féltékeny volt rám. ( Ki is mondta, nem csak én gondoltam így)

Én emiatt eltávolodtam tőle, megbeszélni sem akartam semmit, nem ért annyit az a barátság...

A szerelem amúgy sokszor elvakítja az embert, folyton a szerelmével akar lenni, más akkor nem létezik. Próbáld vele finoman közölni , hogy te is szeretnél időt tölteni vele, ha tényleg jó barátok vagytok, nyitni fog feléd. Ha meg akkoris hanyagol, engedd el.

aug. 27. 01:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Azon leszek.. remélem sikerül helyrekovácsolni a dolgokat,igazán a szívemhez nőtt azért:)
aug. 27. 01:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!