Ki hogy élte át élte át hogy már nem az élete része egy személy? Lent nem fogok haszálni helyesírás jeleket se vesszőket hajnali fél 2 van fáradt vagyok hozza
Tortenet a kovetkezo volt egy baratom joba voltam vele megszerettem a csaladjat volt egy aranyos occse akit en is ugy szerettem mint ha az enyem sajat ocsem lenne fociztam vele mindent egyutt csinaltunk sajnos nekem nem jutott sajat ocsi. Ennek mar 5 eve hogy hianyzik deugy megolelnem de erre mar nincs lehetoseg csunya vege lett a baratsagunknak a batyjaval. Pedig annyira megszerettem hosszu evek alatt de sajnos ugy alakult hogy a tesojaval megszakitottam a baratsagot igy ergo vele is de o ra a mai napig gondolok az occse ovodas kora ota bandazunk igy harman es a mai napig hianyzik nem tudom elengedni akar csak megolelni tudnam lezarni hogy szep eletett visszlat akkor lehet megnyugodnek lelkileg es talan eltudnam engedni. mielott valaki felre ertene szoros kotelek volt koztunk sokszor en vigyaztam ra, tanultam vele, iskolába vittem m, ápoltam ha lebeteged es a szulei nyaralni voltak mindent egyutt csinaltunk. Volt hogy hetekig nálam aludt akkor peldul jatszoterre vittem hulyeskedunk, moziba mentunk, vidamparba😄. költöztek es nem volt eleg hely hogy kenyelmesen elferjenek az ott maradt regi butorok miatt amit kesobb elvitettek.elmondta a kis titkait probaltam tanacsot adni segíteni mivel én vagyok az idősebb 12 évvel😄 hogy hogyan csajjozzon aki idaig elolvasta az mar tudja hogy ez egy mely lelki kotelek volt kozottunk trolloknak, meg rossz indulatuaknak ne komnenteljenek koszonom! Mai napig kivancsi vagyok hogy telik az elete mit csinalhat. Köztetek van olyan aki jart mar hasonló cipőben? Hogy tudta vegleg elengedni ezt a dolgot?!
Koszonom aki vegig olvasta es reagál rá tudok hogy katyvasz nehol az egesz es vegyek helyesirasi konyvet de faradt vagyok. Es most tudtam kifejezni a mely gondolataim amik eszembe jutottak
Te nem használsz írásjeleket vesszőket mert fáradt vagy hozzá.
Mi meg nem fogunk végigolvasni egy halom idehányt szótengert, mert fáradtak vagyunk hozzá.
"elmondta a kis titkait probaltam tanacsot adni segíteni mivel én vagyok az idősebb 12 évvel😄 hogy hogyan csajjozzon aki idaig elolvasta az mar tudja hogy ez egy mely lelki kotelek volt kozottunk"
Barátom, minden tisztelettel, de te lennél az utolsó, akitől csajozási tanácsokat kérnék...
Mivel felnőtt ember vagy, saját akarattal, valamilyen képességekkel, megkeresed a közösségi médiában a srácot és írsz neki.
Ha ő is pozitív emlékekkel rendelkezik az irányodban, majd válaszol.
Ha nem válaszol, az is egy válasz, azt is fogadd el.
Készülj fel rá, hogy ő a bátyja szemszögéből ismeri a ti összeveszéseteket és lehet, hogy teljesen más véleménnyel van rólad, mint azt te itt vihogva elképzeled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!