Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meglàttam messzebbről egy...

Meglàttam messzebbről egy régi baràtot még a cipőket nézegettem és megfordultam màs irànyba nem tudom jól tettem- e?

Figyelt kérdés
Nem szépen ért véget a kapcsolat.Szerettem volna tisztàzni akkor,nem akarta azt mondta a kapcsolat megszakítàsàt javasolja hiàba kértem.Nagyon fàjt.Most kb.10-20 méterről làttam a cipőket nézegettem mikor meglàttam ellenkező irànyba fordultam.Hallottam hogy valaki egy női hang szól àllj màr meg,olyan mintha az ő hangja lett volna.Az ok amiért megfordultam nem tudtam volna mihez kezdeni a helyzettel.Előjött bennem a fàjdalom,a sérelem.Sokszor szerettem volna hogy kibéküljünk de nem kicsi a sérelem egy mély tisztàzó beszélgetés talàn segíthetne...de elég nagy a fàjdalom.
aug. 20. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Te magad írod le, hogy megbántad. Várod a tisztázó beszélgetést, de elfordulsz az adandó alkalomnál és vissza sem nézel. Akkor még emészd egy kicsit a dolgokat, ha ennyire felzaklat. Csak nehogy legközelebb a másik forduljon el, amikor te kezdeményeznél.

Nem tudom milyen választ vársz itt. Ha azt mondják, hogy jól tetted, attól jobb lesz bármi? És ha az ellenkezőjét? Vagy a sértődés miatt fogsz bánkódni, vagy mert elmenekültél.

aug. 20. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak szerettem volna kiirni magambol.Ezek szerint nem vagyok kesz a tisztazasra.Mikor meglattam bennem volt az a megalazo megszakitas es fajt volna ha csak udvozoljuk egymast mint ket ismeros.
aug. 20. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy jo lenne- e még a tisztazas nem tudom.
aug. 20. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehetett volna eddig is tisztazni,ugy hogy megkeres,ir.Tiz es fel honap telt el.
aug. 20. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Jol tetted. A tudattalanod osztokelt erre a cselekedetre, most nem alltal volna keszen az ujra talalkozasra.
aug. 20. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:
5.ez igaz mivel a masik megszakitotta velem a kapcsolatot es egyszer se irta le a helyzetet vagy adott magyarazatot ra igy varatlanul ert,nem tudtam hogy hozzaallni ezert fordultam meg mert meg ott tartok hogy meg lett velem szakitva a baratsag.
aug. 20. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted. Ez a te életed. Ha úgy érzed nem állsz rá készen és nem akarod akkor nem kell. Magadhoz hű legyél, ez a lényeg.
aug. 21. 08:31
 8/9 A kérdező kommentje:
7.szeretnem rendezni ha van ertelme ...de...az illeto baratno nekem azt mondta a kapcsolat megszakitasat javasolja,jobb lesz mindkettonknek.Elotte azt mondta jatszom az aldozatat,jatszmazok amit azert birok mert o megengedi,ez mergezo kapcsolat,stb...Ezek a tulajdonsagok meglatasom szerint pont benne vannak.Ő varialgatott dolgokat,talalkakat es mindez uzenetben zajlott,mikor kertem tisztazzuk nem akarta,azt mondta nincs mit,folosleges.Kertem helyezzuk uj alapra a baratsagot,tiszta lapot azt mondta ahhoz fejlodnunk kell.Na most aki ilyeneket mond,nem akarta tisztazni azt senki se fogadna kitoro orommel az utcan.Azzal hogy esetleg utanam szolt amiben nem vagyok biztos hogy o szolt vagy nekem szoltak nem lehet igy rendezni.Amiket akkor o mondott sulya van es egyszer se irta meg hogy sajnalja,banja,tul erős volt a fogalmazas,nem ugy gondolta...igy en abban a tudatban vagyok meg lett szakitva a baratsag.Az meg hogy felszinesen baj csevegjek az utcan volt baratokkal akikkel nem szepen valtunk el,nem hianyzik,nem a stilusom.Nem volt tisztazva,nem tudtam mire szamithatok.Nem tudtam hogy alljak a helyzethez ezert fordultam mas iranyba.
aug. 21. 09:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem egy uzenetet irtam aznap,nem egyszer kertem aznap tisztazzuk amikor megszakitotta.Nem akarta.Az se volt helyenvalo hogy uzenetben lett kimondva nem szemelyesen.Nem kis fajdalmat okozott es az is felzaklatott hogy lattam tegnap
aug. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!