A regi baratnom vissza akar terni hozzam vagy csak unatkozik?
Figyelt kérdés
ezt a lanyt még altalanos iskolaban ismertem meg. nagyon joba voltunk aztan nekem el kellett koltoznom es kb egy ev utan kezdtunk el beszelgetni. nagyon joba lettunk, még erosebb lett a baratsagunk. aztan jottek a problemak: szerelmes lett de mivel a fiu megcsalta nagyon maga ala kerult, engem is kezdett megutalni amikor nekem semmi kozom nem volt ehhez. aztan nekem is jott az eletembe egy fiu. halas voltam mind a kettonek. aztan egyik nap a baratnom osszeveszett a szerelmemmel es vegul miatta hagyott el. vagyis ugy ertem hogy mindent ra fogott: ez a te palid hibaja meg stb… nagyon magam ala kerultem. szegeny csavo mar nem tudott velem mit tenni, meg akartam olni magam mert nagyon szarul esett hogy elhagyott. aztan eltelt 2 ev es teljesen tul lettem rajta. az utobbi idoben (novembertol kezdve) nezik a baratnoi az insta sztorijaim, egyik feloldott a csaj, be akart kovetni majd ujra letiltott. multkor az egyik lany irt is messengeren valamit vele kapcsolatban de kitorolte. sztetek unatkozik?2024. jún. 17. 19:08
1/9 anonim válasza:
Elég súlyos gondok vannak veled.
2/9 anonim válasza:
szerintem te ne is mondj semmit akinek a háttérben még súlyosabb problémái vannak kösz pusz <3 😘 😘 😘
3/9 anonim válasza:
Sose volt a barátnőd, legjobb, ha elfelejted örökre.
4/9 A kérdező kommentje:
#1 miert?
2024. jún. 18. 21:50
5/9 anonim válasza:
3# neked mi is a problémád forrása? Nem pont te tudod h volt e neki barátnője vagy sem, te mindenlében kanál
6/9 anonim válasza:
Látszik, hogy még éretlenek vagytok mindannyian ebből az egész sztoriból!
Ilyen értelmi szinttel szerintem mellőzd még egy ideig a párkeresést a saját érdekedben…
7/9 anonim válasza:
Valaszolok, nem esett le, hogy ketto darab lany baratsagarol van szo?
8/9 A kérdező kommentje:
#7 vegre valaki
2024. jún. 23. 13:40
9/9 anonim válasza:
Addig jobban tetszett a sztori, amíg fiúnak hittem a kérdezőt.😂
Am. szerintem ne foglalkozz egy ilyen sz*rkeverővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!